Yağmur duası sonrası Hatay'da sağanak yağış etkili oldu - Son Dakika
Güncel

Yağmur duası sonrası Hatay'da sağanak yağış etkili oldu

Bugün cuma namazı sonrası 81 ildeki bütün camilerde yapılan "yağmur duası" sonrası Hatay'ın Samandağ ilçesinde akşam saatlerinde sağanak yağış başladı.

11.12.2020 18:27  Güncelleme: 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da bugün Cuma namazı sonrası yağmur duası yapıldı. Dua sonrası Hatay'ın Samandağ ilçesinde akşam saatlerinde sağanak yağış başladı.

Yağmur duası sonrası Hatay'da sağanak yağış etkili oldu

"DUA KABUL EDİLDİ" OLARAK YORUMLANDI

Sağanak yağışa yakalananlar kapalı alanlara ya da evlerine koşarak gitmeye çalıştı. Vatandaşlar bugün yapılan yağmur duasının ardından yağmurun yağmasını "Dua kabul edildi" olarak yorumladı.

Yağmur duası sonrası Hatay'da sağanak yağış etkili oldu

81 İLDE YAĞMUR DUASI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığı, dün yaptığı açıklamada son dönemde ülke genelinde yaşanan kuraklık nedeniyle yarın cuma namazı sonrası bütün camilerde yağmur duası yapılacağını duyurmuştu. Yaşanan kuraklık nedeniyle bugün 81 ildeki tüm camilerde cuma namazı sonrası yağmur duası yapıldı.

Yağmur duası sonrası Hatay\'da sağanak yağış etkili oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yağmur duası sonrası Hatay'da sağanak yağış etkili oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • internetçi arkadaş: Memleket harika ya, 4 gündür uyarı yapılıyor sağanak geliyor tüm bölgeler dikkatli olsun diye. Duadan sonra hemen yağdı yani öyle mi. Bayağı tarafsız bir habermiş. 82 42 Yanıtla
  • doğrucu davut: meteoroloji zaten uyardı yağmur duaları nedense meteoroloji uyarı yaptıktan sonra başlıyor sizlerde inanıyorsunuz pes diyorum 44 20 Yanıtla
  • yüksel: millet aya gider biz yağmur duasına şener şen filmi gibi 39 22 Yanıtla
  • özgür: yemeyin bizi meteoroloji zaten söyledi yağmur yağacak diye yağmur duasına çıkılmışta ondan yağmış kemal sunalın yağmur yağacak dediği gibi bizde yuttuk beyinleri çalışmayan ve beyinleri kiralık olanlar inanır ama biz inanmayız beyler biz yemeyiz 3 4 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement