Görüntüler selin vurduğu İzmir'den! Vatandaşlar dizine kadar gelen suda yürüdü - Son Dakika
Güncel

Görüntüler selin vurduğu İzmir'den! Vatandaşlar dizine kadar gelen suda yürüdü

İzmir'in Çiğli ilçesinde, etkili olan sağanak yağış caddeleri sular altında bırakırken, bazı iş yerlerini su bastı, vatandaşlar dizine kadar sularda yürümek zorunda kaldı.

31.05.2023 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağanak yağış, İzmir kent genelinde etkili oluyor. Yağış, Çiğli ilçesinde de aniden bastırdı. Sağanakla beraber kentteki caddelerde adeta göle döndü, vatandaşlarda zor anlar yaşadı.

SU DİZE KADAR GELDİ

Bazı vatandaşlar, dizine kadar su birikintisinde yürürken, bölgedeki iş yerlerini de su bastı. Kimi vatandaşlarda, su birikintisi önünde çaresizce bekleyerek yağmurun durmasını bekledi. Esnafta, alt yapıya isyan ederek Çiğli Belediyesine tepki gösterdi.

Görüntüler selin vurduğu İzmir\'den! Vatandaşlar dizine kadar gelen suda yürüdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Görüntüler selin vurduğu İzmir'den! Vatandaşlar dizine kadar gelen suda yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Eski Tüfek.: Vahhhh garip arkadaşlar vahhhh..İzmir'in ismini zikretmeden önce ,ağzınızı bir çalkalayın... İzmir asla ulaşamıyacağınız bir değer'dir , bunu anlayın artık...algı ile ,ayrıştırmak ile kaya'dan toz alırsınız ancak. 34 53 Yanıtla Nurcan DEMİREL: Zavallı arkadaşım benim sende kendini böylemi kandırıyorsun yıllardır aynı rezillik tamda hakettiğiniz gibi yönetiliyorsunuz nerde hizmet nerde vadantaşa huzur rahatlık pis kokular içinde leş gibi yaşıyorsunuz sahilinize geldik bir çay bile içemeden geri döndük bumudur hakedene budur demekki 10 4 Eski Tüfek.: Nurcan DEMİREL.....fazla uzun yazmıyacağım ,yalan ve iftira da elinize pinokyo bile su dökemez ,burada sıkıntı İzmir halkının size rağbet göstermemesidir bu net olarak ortada...bu arada pis kokuyu önce sahibi duyar derler..o kokunun denizden geldiğine eminmisiniz..:) 7 5
  • Mehmet Yavuz: BELEDİYECİLİK BUNLARDAN SORULUR :) :) :) 60 11 Yanıtla alos : İzmire bakacağınıza, ankara ve istanbula bir vakın. jelibon aramaktan alt yapıya bakmaya fırsat kalmamış. 6 1
  • Aydın Gökmenoğlu: Kemali çağırın yardıma 54 11 Yanıtla
  • Kudret Balaban: Izmir aglanmasin hak ettiklerini aliyorlar Hersey cok güzel olacak 43 9 Yanıtla
  • Abdullah Sakarya: çavvvvvvbeeellla herşey güzel olacak 43 9 Yanıtla
  • Katibi Zeyrek: Anlayana sivrisinek saz, Anlamayana davul zurna az... CHP ile yola devam... 44 7 Yanıtla
  • Ahmet eren Kacmaz: Size az bile bunlar şahamda yaşasada aynı zihniye oy verir oldu 27 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement