Yahyalı'da belediye personeli kar festivalinde buluştu - Son Dakika
Güncel

Yahyalı'da belediye personeli kar festivalinde buluştu

Yahyalı\'da belediye personeli kar festivalinde buluştu

Yahyalı Belediyesi, birlik, beraberlik ve motivasyonu artırmak amacıyla personel ile ailelerine yönelik kar festivali düzenledi.

14.02.2022 12:05  Güncelleme: 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yahyalı Belediyesi, birlik, beraberlik ve motivasyonu artırmak amacıyla personel ile ailelerine yönelik kar festivali düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Suna Yaylası'nda düzenlenen festivalde belediye personeli kardan adam yarışması, kayak, halat çekme, kar voleybolu, kar motoru gibi etkinliklerde gönlünce eğlendi.

Festival alanına açılan dev Türk bayrağı ve yapılan kar kulesi üzerine takılan ay yıldızlı bayraklar ile güzel görüntüler ortaya çıktı.

Festivalle ilgili açıklamalarda bulunan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, birimler arası kaynaşmayı pekiştirmek ve motivasyon amaçlı bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirtti.

Belediye çalışanlarına yüzde 35 zam yaptıklarını ve personelin mutluluğu için ellerinden geleni yaptıklarını aktaran Öztürk, şunları kaydetti:

"Belediye olarak birçok güzelliğe imza atıyoruz ama personelimiz ile pek fazla bir araya gelemiyoruz. Bugün Suna Yaylası'nda bir araya geldik. Burayı hazırlayan herkese teşekkür ediyorum. Burası insanlarımızın hafta sonları gelip kayak yaptıkları bir pistimiz. Tanıtımını yapmak için de burayı tercih ettik. Kayseri'nin ortak değeri Erciyes'e insanlarımız kayak yapmaya gitsinler ama ilçemizin ortak değeri Suna Yaylası'na da gelsinler. Belediye olarak muhabbetimizi artırmak ve birimler arasında kaynaşmayı pekiştirmek için bu organizasyonu düzenledik."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yahyalı'da belediye personeli kar festivalinde buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement