Yakınlarıyla Görüntülü Görüşürken, Tabancayı Başına Dayayıp İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Yakınlarıyla Görüntülü Görüşürken, Tabancayı Başına Dayayıp İntihar Etti

Antalya'da yakınlarıyla görüntülü konuşup helallik isteyen Özgür Ö., başına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi.

24.04.2019 13:29  Güncelleme: 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesine arkadaşını ziyarete gelen Özgür Ö. (26), dün gece yakınlarıyla cep telefonu ve dizüstü bilgisayardan görüntülü görüşüp, helallik istedikten sonra başına dayadığı tabancayı ateşleyerek, yaşamına son verdi. Özgür Ö.'nün intihar anı, iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.

KKTC'de çeşitli otellerde ve gazinolarda çalışan Özgür Ö., bir süre önce Manavgat'ta ikinci el telefon alım satımı yapan arkadaşının yanına geldi. Ailevi problemleri olduğu öne sürülen ve saat 02.00 sıralarında arkadaşının iş yerinde ailesiyle telefonda konuşan Özgür Ö., annesine "Siz benim yanımda hiç olmadınız, beni desteklemediniz. Artık ben yokum, hakkınızı helal edin" dedi. Ardından diğer yakınlarıyla dizüstü bilgisayardan sosyal medya üzerinden görüntülü görüştüğü öne sürülen Özgür Ö., helallik istedikten sonra tabancayla başına tek el ateş ederek, yaşamına son verdi. Yakınları, Özgür Ö.'nün o an nerede olduğunu bilmediği için durumu polise bildirdi.

Yakınlarıyla Görüntülü Görüşürken, Tabancayı Başına Dayayıp İntihar Etti

KOMŞU ESNAF HABER VERDİ

Sabah iş yerinin yanındaki esnaf, dükkanın açılmadığını görünce şüphelenerek, pencereden baktığında Özgür Ö.'yü yerde hareketsiz yatarken gördü. Bunun üzerine esnaf, 112 Acil Çağrı Merkezi ve iş yeri sahibine haber verdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, iş yerine girip, kontrol ettiklerinde Özgür Ö.'nün yaşamını yitirdiğini belirledi. Özgür Ö.'nün cenazesi, savcının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yakınlarıyla Görüntülü Görüşürken, Tabancayı Başına Dayayıp İntihar Etti

İNTİHAR ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Özgür Ö.'nün intihar ettiği an, iş yerinin güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi. Görüntülerde, Özgür Ö.'nün, önünde açık durumda dizüstü bilgisayar bulunduğu ve telefon görüşmesi yaptığı sırada bilgisayara doğru yanındaki tabancayı gösterdiği ve başına ateş ettiği anlar yer aldı.

Yakınlarıyla Görüntülü Görüşürken, Tabancayı Başına Dayayıp İntihar Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yakınlarıyla Görüntülü Görüşürken, Tabancayı Başına Dayayıp İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Realist: Maalesef ake-pe nin bu ülkeye özellikle genc nesile büyük zararlari oldu. Ekonomik acidan sevgilisin den ayrilanlar, universiteyi bitiremiyenler, evlenemiyenler, is bulamiyanlar, genc yasta krediborcu batagana saplananlar, vs. 31 14 Yanıtla
  • Can: Cok aci. Kimse kinamasin. Benim kardesim de uc kere intihara kalkisti, bi kere ipten aldik. Hayat cok zor hepimiz hatalar yapiyoruz. Kimse gunahsiz degil. 36 3 Yanıtla
  • Hayyam: Devlet bile vatandaşının yanında değilki. Herkes hortumcu olmuş. Ülke batakta. Neyse az kaldı 2023te bay bay 17 13 Yanıtla Hayyammmna: Şuan ki durum ile senin söylediğinin arasında ki bağlantı nedir ? Ne alaka devlet ile bu olanın ? Seviyorsunuz herşeyi devlete bağlamayı ama şu devlet de biran önce sizi bağlasa keşke. İnsan fazlaları 9 4 uyarı : 2023 de kime bay bay göreceksin Hayyam 2 3
  • Zirrt: Super gucuz 4 11 Yanıtla
  • andsmero: ekonomık krızın etkılerı eyyyy devlet duy artık 2 4 Yanıtla
  • andsmero: vıjdansızlar genceceık adam olmus bunalıma gırmıyorsunuz bos yapmayın kolaymı ınsanın canına tak demesi 6 0 Yanıtla
  • Vatansever: Her ne olursa olsun.İnsanın kendi canına kıyması hiçmi hiç kolay değil.Adam demekki akli olarak dengeyi kaybetmiş.Şeytanın insanı cehenneme sokması için yapmayacağı hile yoktur.Bu vatandaşa da en zayıf yerinden üflemiş ve kulağına intihar etmeyi fısıldamış neyazıkki... 0 0 Yanıtla
  • Kurban Bayramı tatilinde 6 bin 530 trafik kazası: 75 ölü, 10 bin 810 yaralı
    13:43 Kurban Bayramı tatilinde 6 bin 530 trafik kazası: 75 ölü, 10 bin 810 yaralı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatili süresince meydana gelen trafik kazalarında 75 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 bin 810 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, yapılan denetimler sonucunda 2016'da 225 bin, 2019'da 290 bin, 2024'te ise toplamda 485 bin 710 işlem yapıldığını belirtti. Ayrıca, selektörle radar uyarısı yapan sürücülere uygulanan cezaların iptal edildiği de açıklandı.

  • Seydikemer İlçesinin İlk Kadın Muhtarı Ziyarette Bulundu
    13:43 Seydikemer İlçesinin İlk Kadın Muhtarı Ziyarette Bulundu

    Seydikemer ilçesindeki Minare Mahallesi Muhtarı Şahsene Gündüz, Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli'yi ziyaret etti. Gündüz, projelerini anlatırken kadınların daha aktif rol alması gerektiğini vurguladı. Akdenizli ise Gündüz'ü başarısından dolayı tebrik ederek, kadınların toplumun her köşesinde aktif rol alması gerektiğini dile getirdi.

  • Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı
    13:41 Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Manavgat'ta 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldüren kişi yakalandı
    13:39 Manavgat'ta 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldüren kişi yakalandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Şüphelinin oğlunu arayarak durumu anlatması üzerine cinayet ortaya çıktı. Şüpheli, cami imanına eşini İngiltere'ye gönderdiğini söyleyip helallik aldığını belirtti. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli, Türkan A.'nın cenazesi ise Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Advertisement