Yalçın Akdoğan'dan Başkan Polat'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Yalçın Akdoğan'dan Başkan Polat'a Ziyaret

AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret etti.

31.10.2018 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Star Şehir Buluşmaları programı kapsamında Malatya'ya gelen Akdoğan, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca eşliğinde, Başkan Polat'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Belediye çalışmalarını anlatan Polat, "memleket emektir" diyerek çıktıkları yolda, şehrin ve insanların refah seviyesini yükseltmek için çalıştıklarını belirtti.

Polat, bu kapsamda bir bir projeleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Sosyal belediyecilik faaliyetlerimizin yanı sıra şehrimizin tanıtımını da yapıyoruz. Malatya'nın kültürel, sosyal ve tarihi özelliklerini tüm Türkiye'ye tanıtacağız. Malatya her renkten insanın yaşadığı, kültürel değerlerin muhafaza edildiği mini bir Anadolu. İnsanımızın samimiyeti ve sadakati her daim gelişmemize vesile oluyor. Malatya'yı tüm Türkiye'ye tanıtmak için çalışmalar yapıyoruz. Star gazetesi şehir buluşmaları kapsamında ilimize gelen yazarları Malatya'mızda ağırlıyoruz. Yoğun bir katılımla panel gerçekleştirerek, Türkiye ve Malatya gündemini konuştuk. İnsanımızın haber alma özgürlükleri önemlidir. Bu yönüyle basınımız, insanımıza doğru haber ulaştırılmasında büyük önem arz ediyor. Hem siyaseti hem de yazılarıyla ülkemizi aydınlatan büyüğümüzü belediyemizde ağırlamak bizim için büyük bir onur."

Star gazetesinde yazarlık da yapan Milletvekili Akdoğan ise Malatya'yı bir kez daha ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Malatya bizim gurur duyduğumuz şehirlerin başında geliyor. AK Parti siyasi hareketinin lokomotif şehirlerinden birisi, motivasyon kaynağıdır." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalçın Akdoğan'dan Başkan Polat'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement