Yalıkavak'ta Edip Akbayram Konseri - Son Dakika
Magazin

Yalıkavak'ta Edip Akbayram Konseri

Yalıkavak\'ta Edip Akbayram Konseri

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Yalıkavak Beldesi'nde, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında sanatçı Edip Akbayram konser verdi.

24.04.2013 11:12  Güncelleme: 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalıkavak Belediyesi tarafından otobüs garajında düzenlenen konsere "Namusluların en az namussuzlar kadar cesaretli olduğu bir Türkiye için söyleyelim" diye başlayan ünlü sanatçı, hemen ardından 'Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz' şarkısını seslendirdi. Akbayram'ın konserini Yalıkavak Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Saruhan, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, yardımcısı Kazım Taşbaş ve yaklaşık 3 bin kişi izledi.

Konseri izlemeye gelenler, Akbayram'ın söylediği şarkı ve türkülere eşlik etti. Akbayram sevenleri ile birlikte, 'Çeşmi siyahım', 'Ben ölürsem akşamüstü ölürüm', 'Türküler yanmaz', 'Bekle bizi İstanbul', 'Metris' adlı şarkıları söyledi.

7 yıl aradan sonra çıkardığı 'Mayıs' adlı albümünden de 'Yandım Yandım' adlı şarkısını seslendiren Akbayram, "23 Nisan dünyada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilmiş tek bayramdır. Bu bayramı Bodrumlularla kutlamaktan dolayı mutluyum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü şükranla anıyoruz" dedi.

İki saat sahnede kalan Akbayram, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Yalıkavak'ta Edip Akbayram Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement