Yalova Belediye Başkan Vekili Tutuk, Doğu Sahil Bandında incelemede bulundu - Son Dakika
Güncel

Yalova Belediye Başkan Vekili Tutuk, Doğu Sahil Bandında incelemede bulundu

Yalova Belediye Başkan Vekili Tutuk, Doğu Sahil Bandında incelemede bulundu

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Doğu Sahil Bandında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

06.02.2021 14:19  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Doğu Sahil Bandında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Yardımcısı Fatih Şahin'den çalışmalarla ilgili bilgi alan Tutuk, çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini ve bandın daha modern ve kullanışlı bir hale geleceğini belirtti.

Tutuk, "Yalova ile Çiftlikköy ilçemizin sahili yapmış olduğumuz girişimler ve çalışmalar sonrasında birbirine bağlanıyor. Uzun bir sahil şeridinde vatandaşlarımız hem yürüyüş yollarını kullanabilecek hem de bisikletlerini burada rahat ve güvenilir bir şekilde sürebilecekler. Bununla birlikte daha güzel bir görünüme kavuşturduğumuz oyun grupları, piknik alanları, spor aletleriyle yapılan ve yapımı devam eden peyzaj düzenlemelerinin ardından Doğu Sahil Bandını modern bir şekilde şehrimize kazandırmış olacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova Belediye Başkan Vekili Tutuk, Doğu Sahil Bandında incelemede bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • N. Demirel.: Sayın başkanım; Görevi alır almaz, azimkar çalıştınız ve çalışmaya devam ediyorsunuz. Partili partisiz sizi bütün yalovalılar takdir ediyor. Sonderece sempatik, vatandaşla iç içesiniz. Balıkcılar kafesinin bulunduğu koyu halk plajına dönüştürün, oradakı sandalları hemen yan taraftakı dere ağzına nakledin. orası sandal barınağı için uygundur. Gerekirse balıkcılar kahvesini bir yazışma ile devralın. Belediyenin kendisi işletsin. Yalova sahili pilajına yüzme iskelesı yapmayı unutmayın.Sağ olun... 0 0 Yanıtla

Advertisement