YALOVA BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISINDA GERGİNLİK - Son Dakika
Güncel

YALOVA BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISINDA GERGİNLİK

YALOVA Belediyesi meclis toplantısında gerginlik yaşandı.

01.12.2021 19:47  Güncelleme: 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YALOVA Belediyesi meclis toplantısında gerginlik yaşandı. CHP ve AK Partili bazı meclis üyeleri yaşanan tartışmanın ardından birbirilerinin üzerine yürüdü. Diğer meclis üyelerinin araya girmesi üzerine tartışma kavgaya dönüşmeden sona erdi.

Yalova Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantının ardından dilek ve temenniler kısmında söz alan Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, CHP'li bazı meclis üyelerini yolsuzlukla suçladı. Şahin, zimmet soruşturması kapsamında yargılanan eski belediye başkan yardımcısı Halit Güleç'in de usulsüzlükle arazi satın aldığını iddia etti.

GERGİNLİK YAŞANDI

Şahin'in bu iddiaları CHP'li meclis üyeleri tarafından cevaplanmadı. Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, "Siz 50 milyon lira diye kullandığınız krediden dolayı borçlarınızı ödediniz diye algı yaparken biz susuyoruz. Biz 20 milyon kredi kullandık. Üstüne özkaynaklarımıza 2 milyon daha ekledik ve o kaybolan paranın sahiplerine ödedik. Yani mükerrer 2 defa ödeyeceğiz şimdi onu. Bunu bütün kamuoyu bilsin bir kere. Belediyeyi devraldığımızda 238 icra vardı hepsini kapadık" dedi.

Tutuk'un bu sözlerinin ardından CHP'li meclis üyesi Sefer Keskin belediye şirketi YABELTAŞ'a ait iki aracı icradan satıldığını iddia etmesi üzerine gerginlik arttı. AK Parti ve CHP'li meclis üyeleri birbirinin üzerine yürüdü. Başkan vekili Tutuk oturumu kapatarak, ortamı sakinleştirdi.

YALOVA BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISINDA GERGİNLİK
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel YALOVA BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISINDA GERGİNLİK - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement