Yalova'da Metruk Binalara Narkotik Dedektör Köpeği ile Baskın - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Metruk Binalara Narkotik Dedektör Köpeği ile Baskın

Yalova'da metruk binalara narkotik dedektör köpeği ile baskınYALOVA Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kent merkezindeki metruk binalara operasyon düzenledi.

01.08.2017 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da metruk binalara narkotik dedektör köpeği ile baskın

YALOVA Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kent merkezindeki metruk binalara operasyon düzenledi. Metruk binaların kontrol ve aramalarına narkotik dedektör köpeği de katıldı.

Yalova Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde uyuşturucu kullanımı için risk oluşturabilecek metruk binaların ve hurdaya ayrılmış araçların tespit çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda tespit edilen metruk binalar da dönem dönem kontrolden geçiriliyor. Tespit edilen binalar, Yalova Belediyesi'ne bildirilerek, yıkım için hukuki süreç başlatılıyor.

Bu kapsamda son olarak Asayiş Şubesi ekipleri, il merkezinde tespit edilen metruk binaları yeniden denetlemeye çıktı. 10 ekibin görev aldığı operasyona narkotik dedektör köpeği Hektor da katıldı. Metruk binalar, Hektor ile birlikte didik didik arandı. Yapılan aramalar sırasında Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki bir metruk bina içerisinde olduğu tespit edilen bir şahıs da üst aramasından geçirildi. Yapılan aramalar sonucu 39 metruk binanın kontrol edildiği ve herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadığı öğrenildi.

Öte yandan yapılan çalışmalarla bugüne kadar il genelinde 221 metruk binanın tespit edildiği, yıkım için ilgili belediyelerle gerekli yazışmaların yapıldığı bildirildi.

Yalova\'da Metruk Binalara Narkotik Dedektör Köpeği ile Baskın
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova'da Metruk Binalara Narkotik Dedektör Köpeği ile Baskın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement