Yalova'da sandalla açıldığı denizde kaybolan kişiyi arama çalışmaları sonlandırıldı - Son Dakika
Güncel

Yalova'da sandalla açıldığı denizde kaybolan kişiyi arama çalışmaları sonlandırıldı

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinden sandalla denize açıldıktan sonra kaybolan kişi için yürütülen arama çalışmaları sonlandırıldı.

11.01.2021 10:53  Güncelleme: 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinden sandalla denize açıldıktan sonra kaybolan kişi için yürütülen arama çalışmaları sonlandırıldı.

Ümit Çakmak'ın (29) bulunması amacıyla Sahil Güvenlik Komutanlığı, Yalova Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şubesi ve AFAD ekipleri tarafından deniz yüzeyi ve su altında çalışma yürütüldü.

Dalgıçların "su altı scooter" ve "rov" cihazıyla katıldığı çalışmalarda herhangi bir bulguya rastlanamaması ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle çalışmaların sonlandırıldığı bildirildi.

Arkadaşları E.Ü. ve S.B. ile 5 Ocak gecesi Çiftlikköy sahiline giden Ümit Çakmak, başkasına ait sandalla denize açılmıştı. Kendisinden haber alamayan arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova'da sandalla açıldığı denizde kaybolan kişiyi arama çalışmaları sonlandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Barcelona, deplasmanda PSG'yi 3-2 mağlup etti
    23:59 Barcelona, deplasmanda PSG'yi 3-2 mağlup etti

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona, deplasmanda Paris Saint-Germain'i 3-2 mağlup etti. Raphinha ve İlkay Gündoğan'ın golleriyle Barcelona galip geldi. Rövanş mücadelesi 16 Nisan'da oynanacak.

  • Tosya'da Otomobil Kazası Sonucu Yaralanan Vatandaş Hayatını Kaybetti
    23:49 Tosya'da Otomobil Kazası Sonucu Yaralanan Vatandaş Hayatını Kaybetti

    Kastamonu'nun Tosya ilçesinde meydana gelen otomobil kazasında ağır yaralanan bir vatandaş, 1 ay süren yaşam savaşını kaybederek hayatını kaybetti. Kazada, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana geldiği belirtildi. Yaralanan vatandaş, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

  • Çorum Alaca'da sahipsiz köpeğe ve park halindeki araca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı
    23:45 Çorum Alaca'da sahipsiz köpeğe ve park halindeki araca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

    Çorum'un Alaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sahipsiz köpeğe ve park halindeki araca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı. Kaza sonrası olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sürücü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapıldı ve hastaneye kaldırıldı.

  • İnegöl'de Piknik Yapan 2 Yaşındaki Çocuk Dere Yatağında Ölü Bulundu
    23:45 İnegöl'de Piknik Yapan 2 Yaşındaki Çocuk Dere Yatağında Ölü Bulundu

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde ailesiyle birlikte dere kenarına piknik yapmaya giden 2 yaşındaki çocuk kayboldu. 100 kişilik ekibin seferber olduğu çocuk, dere yatağında ölü halde bulundu. Aile, Jandarma Komutanlığı ekiplerinden yardım istedi. Jandarma ekiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine arama kurtarma ekipleri sevk edildi. 2 saat süren çalışma sonucu çocuğun cansız bedeni, polis dalgıç ekiplerince 500 metre ileride dere yatağında bulundu.

  • Saraybosna'da Geleneksel Ramazan Bayramı Konseri Düzenlendi
    23:43 Saraybosna'da Geleneksel Ramazan Bayramı Konseri Düzenlendi

    Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, bu yıl geleneksel Ramazan Bayramı konserinin 17'ncisi gerçekleştirildi. Bosna Hersek İslam Birliği tarafından düzenlenen konser, halkın büyük ilgisini çekti. Türk Tasavvuf Müziği sanatçısı Sami Özer ve diğer birçok sanatçının sahne aldığı konserde, ilahi ve kasideler seslendirildi. Konser biletlerinden elde edilecek gelir ise Filistin halkına yardım için kullanılacak.

  • Eyüpsultan'da minibüs ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi öldü
    23:42 Eyüpsultan'da minibüs ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi öldü

    M.T'nin kullandığı minibüs, Mithatpaşa Mahallesi Davutpaşa Caddesi'nde aynı güzergahta ilerleyen motosikletle çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, motosikletteki Salih Y. ile Emirhan D'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis, sürücü M.T. ile minibüsteki B.T., Ş.T. ve E.T'yi gözaltına aldı. Sürücü M.T. hakkında 'taksirle ölüme neden olma' suçundan adli işlem başlatıldı.


Advertisement