Yalova'da Yollarda Bayram Yoğunluğu Yaşanmadı - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Yollarda Bayram Yoğunluğu Yaşanmadı

Yalova\'da Yollarda Bayram Yoğunluğu Yaşanmadı

Yalova'da yollarda bayram yoğunluğu yaşanmadıHİZMETE giren Osmangazi Köprüsü ile İDO'nun sefer sayısını artırması, Yalova'da yollarda tatil sıkışıklığını önledi.

10.09.2016 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da yollarda bayram yoğunluğu yaşanmadı

HİZMETE giren Osmangazi Köprüsü ile İDO'nun sefer sayısını artırması, Yalova'da yollarda tatil sıkışıklığını önledi.

Kurban bayramı tatilinin 9 güne çıkmasından sonra tatile giden İstanbullar, araçlarıyla uzun kuyruklar oluşturmadı. Tatil nedeniyle İDO, Eskihisar-Topcular hattındaki 16 olan gemi sayısını, Sirkeci- Harem Hattından yaptığı 2 takviye ile 18'e çıkardı. Bu gemilerin sürekli çalıştığını söyleyen İDO yetkilileri, "Ramazan bayramında, Osmangazi Köprüsü ücretsizdi. Aileler doğal olarak buradan geçtiler. Bu nedenle köprüde ve yollarda uzun araç kuyrukları oluştu. Bu bayram köprünün paralı olması nedeniyle tatile giden aileler İDO'yu da tercih ettiler. Şu anda Eskihisar iskelesinde yoğunluk var. Tatil dönüşü benzer hareketlilik Topçular'da olabilir. Uzun araç kuyrukları yaşanmaması için arabalı vapur ve sefer sayısını artırdık" dediler.

Bu arada Yalova Emniyet Müdürlüğü, yoğunluk nedeniyle Kocaeli-Yalova güzergahında zaman zaman oluşan araç kuyruklarını, sayısını artırdıkları trafik polisleri ile çözüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova'da Yollarda Bayram Yoğunluğu Yaşanmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement