Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Belediyesi ile Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında sosyal, kültürel kurslar düzenlenmesine ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

05.10.2017 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Belediyesi ile Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında sosyal, kültürel kurslar düzenlenmesine ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

Yalova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadrettin Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner'i makamında ziyaret ederek kurslar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Görüşmelerin ardından Yalova Belediyesi Umut Merkezleri ile Yalova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen kursların devamlılığına karar verilerek, işbirliği protokolü imzalandı.

Protokolle Yalova Belediyesi Umut Merkezleri ve Yalova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen giyim üretim teknolojisi, el sanatları teknolojisi, okuma yazma ve yabancı diller, kişisel gelişim ve eğitim, spor, bahçecilik, aile ve tüketici bilimleri, müzik ve gösteri sanatları, sanat ve tasarım, resim, seramik ve cam teknolojileri alanında kursların açılması ve devamlılığı kararlaştırıldı.

"Gezici Şeffaf Oda" uygulaması

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın başlattığı "Gezici Şeffaf Oda" uygulaması Bahçelievler Mahallesi ile sona erdi.

Yaz sezonu ile birlikte Yalova'nın toplam 13 mahallesine konuk olan Salman'a, mahalle muhtarları da eşlik etti.

Yapılan uygulamanın verimli geçtiğini belirten Salman, uygulama ile ilgili şunları kaydetti:

"Sosyal belediyeciliği her zaman önemsediğimi belirttim. Bu çerçevede sosyal belediyeciliğin bir parçası olan halkla buluşmadan hiçbir zaman çekinmedim ve her hafta bir mahalleye konuk oldum. Burada sağ olsunlar mahalle muhtarları da bizleri yalnız bırakmadı ve ortak hareket ederek birim müdür ve amirlerimizle mahallelerimizin sorunlarını en kısa sürede çözdük. Bu yaz başından bu yana 13 mahallemize konuk olduk. Gezici Şeffaf Oda her ne kadar bitmiş olsa bile halkla buluşmaya devam edeceğiz. Salı günleri Belediye binamızda Şeffaf Oda uygulamamız rutin olarak devam edecek. Ayrıca Perşembe günleri ise Gezici Şeffaf Oda uygulamasının alternatifi olan Halk Günü ile belediyede vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement