Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Boksörlerden Koçal'a ziyaret

10.07.2013 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Gençlik ve Spor Kulübü boksörleri, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ı makamında ziyaret eti.

Şırnak'ta düzenlenen Üst Minikler Ferdi Boks Şampiyonası'nda 37 kiloda Türkiye 3'üncüsü olan Yunus Emre Yılmaz, 4'üncü turda başarılı olan sporcular Ensar Mengüverdi, Yasin Aydın ve antrenör Fahrettin Aydın, elde ettikleri başarı hakkında Koçal'a bilgi verdi.

Yılmaz, 509 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda Ankara, Osmaniye, Bursa, Tokat, Erzurum'dan gelen 37 kiloda 66 sporcu ile yarıştığını söyledi.

Koçal, Yılmaz ve arkadaşlarını, Şırnak'ta Yalova'yı başarıyla temsil ettikleri için kutlayarak, yapılacak spor tesislerinde boks şubesi için de altyapı alanları oluşturulacağını bildirdi.

-7-19 yaş aile eğitimi programı tamamlandı

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından yürütülen 7-19 yaş aile eğitimi programı tamamlanarak katılımcılara serftifikaları verildi..

Armutlu Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşen sertifika törenine, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Armutlu Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Göçebe katıldı.

Sertifika töreninde konuşan Uzun, şunları kaydetti:

"80. Yıl Aile Danışma Merkezi'nde görevli sosyal çalışmacı Selva Şengül tarafından yürütülen eğitim programları kapsamında Yalova Saffet Çam İlkokul ve Ortaokulu, Armutlu Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde başlatılan ve 8 hafta devam eden '7-19 Yaş Aile Eğitimi' programları tamamlandı. Armutlu'da eğitime katılan 18 anneye katılım belgeleri verildi. Ayrıca Saffet Çam İlkokulu ve Ortaokulunda gerçekleştirilen törenle de 20 anneye katılım belgelerini verdik. Müdürlük olarak eğitimlerimiz devam edecek." - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement