Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, Yalova halkının kente hizmet edebilecek kişileri milletvekili seçeceğine inandığını söyledi.

13.02.2015 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, Yalova halkının kente hizmet edebilecek kişileri milletvekili seçeceğine inandığını söyledi.

Topçular, Yalova Gazeteciler Cemiyetinin bir restoranda düzenlediği "Kent Buluşmaları" etkinliğinde yaptığı konuşmada, partisince milletvekili aday adayı başvurularının 12- 18 Mart'ta kabul edileceğini bildirdi.

Yalova'da MHP'den milletvekili aday adayı olmak için 10 kişinin başvurmasını beklediklerini belirten Topçular, "Yalova halkının, Yalova'ya hizmet edebilecek kişileri milletvekili olarak seçeceğine inanıyorum. Biz de halka hizmet edecek ve halkı kucaklayacak milletvekili adayları belirleyeceğiz. Belirleyeceğimiz adaylar sayesinde Yalova'da birinci olacağız" diye konuştu.

TOBB Yalova Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Şık'ın ziyaretleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yalova Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sercan Şık, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan ve Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'i makamlarında ziyaret etti.

Şık, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, Birkan, Kaptan ve Atik ile görüş alışverişinde bulunduklarını bildirdi.

Ziyaretlerinde ticari, kültürel ve sosyal alanlarda yapılacak faaliyetlerle ilgili görüşmelerde bulunduğunu aktaran Şık, daha güçlü bir Yalova oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement