Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

BBP Yalova İl Teşkilatı ile Alperen Ocakları Yalova şubesi tarafından BBP Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu için mevlud okutuldu.

29.03.2015 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBP Yalova İl Teşkilatı ile Alperen Ocakları Yalova şubesi tarafından BBP Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu için mevlud okutuldu.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen program kapsamında Muhsin Yazıcıoğlu için Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

BBP Yalova İl Başkanı Talip Bayburtlu, gazetecilere burada yaptığı açıklamada Yazıcıoğlu'nu ölümünün 6. yılında tüm Türkiye'de olduğu gibi Yalova'da da andıklarını söyledi.

Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin geçirdikleri helikopter kazasının hala çözülemediğini belirten Bayburtlu, Yazıcıoğlu gibi büyük adamların dünyaya zor geldiğini ve onun izinden gittiklerini ifade etti.

Lacivert Şarkılar projesi

Yeni Yaşam Engelliler Derneği ile Müzisyenler Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği Lacivert Şarkılar kapsamında engelli aileler ziyaret ediliyor.

Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacıoğulları, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'la beraber ortopedik engelli Engin Batır'ı ziyaret etti.

Dondurmacıoğulları, burada yaptığı konuşmada engeli aileleri ziyaret ederek onları mutlu etmeye çalıştıklarını söyledi.

Silpagar'a kendilerine verdiği destek için teşekkür eden Dondurmacıoğulları, bu ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Batır da ziyaretten dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement