Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Tema VAKFI Yalova İl Başkanı Faruk Tezcan ve yönetimi Geyikdere köyünü ziyaret etti.

20.04.2015 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tema VAKFI Yalova İl Başkanı Faruk Tezcan ve yönetimi Geyikdere köyünü ziyaret etti.

Tezcan, Geyikdere köyünü ziyaret ederek muhtar Mustafa Eryiğit ve köylülerle bir kahvede sohbet etti.

Ziyaretten sonra açıklama yapan Tezcan, Yalova'da köyleri ziyaret ederek çevre duyarlılığı oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Şuana adar 5 köyü ziyaret ettiklerini ve bu köylerde çevreye karşı duyarlı olunmasının kendilerini sevindirdiğini belirten Tezcan, "Geyikdere köy muhtarımız Mustafa Eryiğit köylerinin bitişiğindeki ormanlık alana ve içindeki değeri çok büyük tarihi taş mezarlara sahip çıkarak buranın yok olmasının önüne geçmiştir. Bu bölgeyi kiralamak isteyenlerin hevesleri kursaklarında kalmıştır. Ayrıca muhtarımız köylerinde iyi tarım uygulamalarını teşvik ederek toprağa verdiği değeri de ortaya koymuştur. Kendisini kutluyoruz" diye konuştu.

Kutlu Doğum Haftası

Altınova Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Altınova Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen programa Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Bünyamin Albayrak, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Yalova İl Müftüsü Mustafa Üsküplü, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek ve vatandaşlar katıldı.

Albayrak burada Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra birlik ve beraberliğin unutulmaması Allah ve peygamber sevgisinin her şeyden üstün olduğunu söyledi.

Tüm Müslümanların Kutu Doğum Haftasını kutlayan Albayrak, "Yüce Rabbimizi ve onun şerefli elçisi Hz. Muhammed'in sevgisinden mahrum kalmamalıyız. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Birlik ve beraberlik içinde rahmet peygamberi Hz. Muhammed'i anlayarak yaşamalıyız" diye konuştu.

Daha sonra çeşitli etkinlik ve ödül töreniyle program son buldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement