Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Çiftlikköy Belediyesi ekipleri tarafından sokak, cadde ve parklarda temizlik çalışması yapıldı.

30.09.2015 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiftlikköy Belediyesi ekipleri tarafından sokak, cadde ve parklarda temizlik çalışması yapıldı.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, yazılı açıklamasında, Kurban Bayramı sonrası olası hastalık virüslerine karşı ilçe genelinde çöp konteynerlerinde dezenfekte çalışması yapıldığını bildirdi.

Daha temiz bir ilçe için sürekli çalıştıklarını belirten Silpagar, "İlçemizin dört bir yanında temizlik işleri ekiplerimiz ellerinden gelen çabayı vatandaşlarımız için göstermeye devam ediyor. Ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ilaçlama ekibimiz kurban satış ve kesim alanında ilaçlama yaparak domuz gribi, verem, kuş gribi gibi hastalıkların önüne geçmek için dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi" ifadelerini kullandı.

Yalova'da halk günü toplantıları

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, bu haftaki halk gününü toplantısını İsmetpaşa Mahallesi'nde gerçekleştirecek.

Salman, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların istek ve şikayetleri dinlemek için halk günü toplantıları düzenlediklerini belirtti.

Bu uygulama sayesinde talepleri yerinde inceleyerek anında müdahale etme imkanı bulduklarını vurgulayan Salman, şunları kaydetti:

"İlk uygulama sonrasında mahallelerde yapılan halk günlerinin daha verimli geçtiğini gözlemledik. Birim müdürlerimiz de halk günlerinde yanımızda durarak vatandaşlarımızın taleplerini bizimle dinliyor hatta anında yerine giderek incelemesini yapıyor. Vatandaşın talebini orada alıp yapılması gerekeni anında vatandaşla paylaşıyoruz. 1 Ekim Perşembe günü İsmetpaşa Mahallemize giderek vatandaşlarımızla bir araya gelip onları dinleyeceğim."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement