Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari'yi Polis Haftası nedeniyle makamında ziyaret etti.

12.04.2016 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari'yi Polis Haftası nedeniyle makamında ziyaret etti.

Salman, ziyarette, Süvari ve emniyet personelinin polis haftasını kutladı.

Emniyet mensuplarının gerektiğinde canlarını feda ederek vatana ve millete hizmet ettiğini belirten Salman, Süvari'ye çiçek takdim etti.

-"Sev, Besle ve Yaşat Projesi"

Yalova Üniversitesi Uluslararası Proje Kulübü öğrencileri tarafından hayata geçirilen, "Sev, Besle ve Yaşat" adlı proje düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜSEM) Konferans Salonu'nda gerçekleşen tanıtım toplantısında konuşan Proje Kulübü Başkanı Ayşenur Balcı, 'hayvanları sev, empati kur' sloganıyla yola çıkan Yalova Üniversitesi öğrencilerinin bu projeyle daha fazla kişiye ulaşmayı amaçladıklarını belirterek, "Bu amaç doğrultusunda, Yalova Üniversitesi Uluslararası Proje Kulübü ortaklığıyla bu proje oluşturduk. Bu proje ile hayvan hakları ve sevgisi konusunda çeşitli bilgilendirici seminerler verilecek, barınak ziyaretleri yapılacak ve bu konuda farkındalık çalışmaları yürütülecektir."ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement