Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Yalova'dan Kısa Kısa

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek, gençleri siyasete davet etti.

24.05.2017 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek, gençleri siyasete davet etti.

Karamercimek, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genel başkanlığa yeniden dönmesiyle yeni dönemin başladığını ve bu dönemin gençlerin siyasette yer aldığı, söz sahibi olduğu bir dönem olacağını dile getirdi.

Tüm Yalovalı gençleri siyasete davet eden Karamercimek, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanı aynı zamanda Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gençleri kendi MKYK listesine alması, gençlerin siyasette yer aldığının en iyi örneğidir. Yeni atılım döneminde gençler her kademede siyaset yapma imkanı bulabilecekler. Gençler AK Parti'nin her türlü siyasi kademesinde; aranan istenen ve tercih edilen bir konumda olacaktır. Buna hem manen hem madden inanıyorum. Her zaman söylediğimiz gibi, İslamiyet nasıl gençlerin omuzlarında yükseldiyse, Ertuğrul Gazi o büyük Osmanlı Devleti'nin hayallerini nasıl genç yaşında kurduysa, Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u nasıl genç yaşta fethettiyse, 1915'te Çanakkale'de bu vatan uğruna gençlerimiz nasıl şehit düştülerse 15 Temmuz'da yine bu milletin gençleri tarih sayfalarına yeni bir zafer eklediği gibi bu gençlik yoluna devam edecektir. Biz gençler bugün varız, ve Genel Başkanımızın açtığı ufukta emin adımlarla ilerleyeceğiz."

Çiftlikköy'de bozulan yollar asfaltlanıyor

Çiftlikköy'de altyapı yenileme çalışmalarının ardından kazılan yollara yollarda asfalt döküm çalışmaları başladı.

Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, asfalt çalışması ile ilgili yaptığı açıklamada, hedeflerinin, kasım ayına kadar ilçenin yüzde 80'inde yolların yenilenmesini tamamlamak olduğunu bildirdi.

İlçenin içme suyu altyapı hatlarında çalışmaların tamamlandığını aktaran Silpagar, şunları kaydetti:

"İlçe tarihinin en yoğun hizmet dönemi yaşanırken her ne kadar istemesek de bazı aksaklıklar yaşanıyor. Hepsinin farkındayız çünkü her daim vatandaşlarımızla iç içe yan yanayız. Onların talep ve sorunlarını yakinen biliyor ve takip ediyoruz. Sorunların çözümü noktasında istişarelerde bulunuyor seferber oluyoruz. Bu bundan sonrada böyle devam edecek. Şimdi artık söylediğimiz gibi sıra yollarımızın yapımına geldi. İlk olarak alt yapıya çalışmalara başladığımız Sahil Mahallemizde ana cadde ve sokaklarda sıcak asfaltlanmasıyla başlıyoruz. Ramazan Bayramı'na kadar olan süreç sahil mahallesi, Atatürk caddesi, stadyum caddesi ile Gençlik Caddesinin asfalt çalışmalarımızın tamamını bitireceğiz."

Ramazan ayına doğru

Yalova Belediyesince 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan Ramazan Şehrinin bu yıl da birçok kültürel ve sosyal etkinliğe ev sahipliği yapacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, ramazan ayı dolayısıyla önceki yıllarda olduğu gibi Ramazan Şehri kurulacağı belirtilerek, buradaki etkinlikler kapsamında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman hazırlanan Şeffaf Oda'da vatandaşlarla görüşeceği kaydedildi.

Ramazan Şehrinde, yerel sanatçılar ağırlıklı olmak üzere çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirileceği ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Farklı dallarda iş yerlerinin de bulunduğu Ramazan Şehrinde ilk program 27 Mayıs 2017'de gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda ramazan ayı boyunca Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Ramazan Şehrinde oluşturulacak olan Şeffaf Oda'da vatandaşlar ile bir araya gelecek. Her salı günü 08.00 ile 09.00 saatlerinde ve her perşembe günü 10.00 ile 12.00 saatlerinde halk görüşmesi yapan Başkan, bu görüşmeleri ramazan ayı boyunca akşamları Ramazan Şehrinde gerçekleştirecek. "

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement