Yalova Fenerbahçe Başkanı Koç Vefasını Gösterdi, Nikah Şahidi Oldu Hd - Son Dakika
Güncel

Yalova Fenerbahçe Başkanı Koç Vefasını Gösterdi, Nikah Şahidi Oldu Hd

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kongresi'nde yaptığı konuşması ile dikkatleri üzerine çeken kongre üyesi Hasan Doğan'ın düğününe katılarak nikah şahitliği yaptı.

01.07.2018 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kongresi'nde yaptığı konuşması ile dikkatleri üzerine çeken kongre üyesi Hasan Doğan'ın düğününe katılarak nikah şahitliği yaptı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kongresinde yaptığı konuşma ile dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe Kongre Üyesi ve Genç Fenerbahçeliler Yalova Sorumlusu Hasan Doğan'ın düğünü memleketi Yalova'da gerçekleşti. Hasan Doğan ile Rabia Üstün çifti, Safran Köyü'nde yapılan kır düğünü ile evlendi. Çiftin nikah şahitliğini ise Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş yaptı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın kıydığı nikahta konuşma yapan Başkan Koç, dünyaevine giren çifte mutluluklar diledi. Hasan Doğan'ın kongrede yaptığı konuşma ile damga vurduğunu kaydeden Ali Koç, Bugün sözümüzü tutmanın burada olmanın mutluğu içindeyiz. Hasan bana sorduğunda ben inşallah dedim. Seçilmezsek kesin geliriz, seçilirsek ne olur bilemeyiz demiştim. Nasip oldu. Hasan Doğan'la Fenerbahçe dolayısıyla yollarımız kesişti. Hasan Doğan ve Hasan Doğan gibiler sayesinde seçildik. Ama daha evveliyatı var. Bana bir e-mail atıp arkadaşlarıyla yardım etmek istediğini söyledi. Sağ olsun Hasan Doğan'ın hem seçim öncesi hem de seçim günü bize muhteşem desteği oldu. Biraz önce dediler ki siz bakmayın Hasan Doğan'ı milyonların izlediğine, yüz bin kişi videosunu indirdiğine. Hasan Doğan içine kapanık, naif, sessiz sedasız biridir dediler. Sessiz sedasız hali böyle ise statta nasıl olursun tahmin bile edemiyorum. İnşallah sağlıklı, mutlu bir yaşantınız olsun dedi.

Ali Koç, evlilik cüzdanını çifte takdim etti. Damat Hasan Doğan ise Başkan Koç'a, Yalova Belediyesi İbrahim Müteferrika Kağıt Müzesi'nde el emeği olarak Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'ndaki çimlerinden üretilen kağıt hediye etti.

Yalova Fenerbahçe Başkanı Koç Vefasını Gösterdi, Nikah Şahidi Oldu Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova Fenerbahçe Başkanı Koç Vefasını Gösterdi, Nikah Şahidi Oldu Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Alanya Belediyesi'nin 1 Milyar TL Borcu Ortaya Çıktı
    22:15 Alanya Belediyesi'nin 1 Milyar TL Borcu Ortaya Çıktı

    Alanya Belediyesi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında CHP'den seçilen Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, belediyenin borç listesini ve aylık gelir gider dengesini ana binaya astı. Listeye göre Alanya Belediyesi'nin toplamda 1 milyar 122 milyon 258 bin 556 TL borcu bulunuyor.

  • Manisa Sarıgöl'de Trafik Kazası: 1 Yaralı
    22:14 Manisa Sarıgöl'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

    Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Torbalı'da Anne Kedinin Yavrusunu Kurtarma Operasyonu
    22:11 İzmir Torbalı'da Anne Kedinin Yavrusunu Kurtarma Operasyonu

    İzmir Torbalı'da bir anne kedi, yavrusunun kuyuya düşmesi üzerine miyavlayarak bina sakinlerinden yardım istedi. Kadınlar tarafından düzenlenen kurtarma operasyonunda yavru kedi kurtarıldı ve anne kedi olay yerinden bir an olsun ayrılmadı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Konya'da Otomobil Kanala Düştü, Sürücü Hayatını Kaybetti
    22:11 Konya'da Otomobil Kanala Düştü, Sürücü Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kanala düştü ve sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşar Konur (79) idaresindeki otomobil, yoldan çıkarak önce durağa çarptı ve ardından kanala düştü. Olay yerine sağlık, trafik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Değişti
    22:11 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Değişti

    Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç'ın görevden ayrılmasının ardından yerine Karaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Çakır atandı.

  • TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti
    22:08 TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil olmak üzere 9 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Sevk edilen takımlar arasında talimatlara aykırı hareket, saha olayları ve çirkin tezahürat gibi nedenler bulunuyor.

  • Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    22:08 Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Kaza, Beyşehir-Konya kara yolunun Göçü Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Beyşehir yönüne giden Yaşar Konur'un (79) kullandığı 35 AL 6362 plakalı otomobil, yol kenarındaki durağa çarptıktan sonra kanala düştü. Kazada yaralanan sürücü, kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

  • Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı
    21:59 Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı

    Beyoğlu Belediyesi, Karaköy sahilinde kıyının kamu kullanımına kapatılmasına neden olan prefabrik kulübeyi ve sahili sınırlandıran çitleri kaldırdı. Belediye, kent estetiği ve sahil şeridi bütünlüğü göz önünde bulundurarak, çalışmaya müdahale etti ve sahil şeridini vatandaşın kullanımına yeniden açtı.


Advertisement