Yalova İnce Ben Sana Çankaya'da Çay Ismarlarım Hd - Son Dakika
Güncel

Yalova İnce Ben Sana Çankaya'da Çay Ismarlarım Hd

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 'CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, bayramın ilk gününü geçirdiği memleketi Yalova'nın Elmalık Köyü'nde, bayramın 2'inci gününde de köydeki çay ocağına giderek hemşerileriyle sohbet etti.

16.06.2018 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 'CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, bayramın ilk gününü geçirdiği memleketi Yalova'nın Elmalık Köyü'nde, bayramın 2'inci gününde de köydeki çay ocağına giderek hemşerileriyle sohbet etti. Burada İnce'ye çay getiren çay ocağı işletmecisi, Bu belki son çayımız olur. Sonra bir daha belki görüşemeyiz dedi. Bunun üzerine İnce, Ben sana Çankaya'da ısmarlarım çay dedi. 24 Haziran'da Yalova'da oyunu kullanacağını ve ardından da Ankara'ya gideceğini söyleyen İnce, Ondan sonra da Çankaya'ya beklerim diye konuştu.

Bayramın ilk günü yaptığı Yalova mitingini değerlendiren İnce, Ben 30 yıldır Yalova'da siyasetle uğraşıyorum. Çok çeşitli liderler, adaylar Yalova'da miting yaptı. Ben de yaptım, ama herhalde bu en büyüğüydü, en kalabalığıydı. Yalova'dan cumhurbaşkanı adayı olunca bu normaldir. Partiler üstü bir konumdayım zaten. Hepinizin cumhurbaşkanı olacağım. Ben Yalovalıların, hemşerilerimin beni yalnız bırakmayacaklarını, burada siyasi parti gözetmeksizin herkesin destek olacağına inanıyorum. Cumhuriyetin kuruluşunda Yalova baş rollerdeydi. Atatürk'ün yazlık başkentiydi Yalova. İnşallah bu yeni dönemde de Yalova yine baş rollerde olacak. Olağanüstüydü. O meydanda defalarca miting yapmış biri olarak söylüyorum, kalabalığn ucu bucağı yoktu zaten dedi.

İnce, Bugün İstanbul'da 4 tane mitingim var. Yarın sabah Elazığ, Tunceli, Tokat var. Maraş, Antep ve Kilis var. Hatay, Antalya var. Ankara var. En son cumartesi günü İstanbul'da bitiriyoruzö şeklinde konuştu.

Hemşerileriyle çay ocağında sohbet eden ve çayını burada yudumlayan İnce, ardından İstanbul'da yapılacak mitingler için yola çıktı.

Yalova İnce Ben Sana Çankaya\'da Çay Ismarlarım Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova İnce Ben Sana Çankaya'da Çay Ismarlarım Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement