Yalova Milli Bisikletçinin Lüks Aracını İnternetten Satmak İstediler - Son Dakika
Güncel

Yalova Milli Bisikletçinin Lüks Aracını İnternetten Satmak İstediler

Milli bisikletçinin lüks aracını internetten satmak istedilerYALOVA'da milli bisikletçi Bahadır Düner'e ait lüks aracını internetten satışa sundu.

06.10.2018 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli bisikletçinin lüks aracını internetten satmak istediler

YALOVA'da milli bisikletçi Bahadır Düner'e ait lüks aracını internetten satışa sundu. 'Porsche' marka aracı satışa sunan kişiler ise alıcı olanlardan kapora adı altında vurgun yapmak istedi.

Yalovalı milli bisikletçi Bahadır Düner'in (49) lüks aracının fotoğrafını kendisi de içindeyken çeken dolandırıclar, bir internet satış sitesi üzerinden aracı satışa sundu. Bahadır Düner'a ait olan ve piyasa değeri yaklaşık 500 bin lira olan Porsche Panemera marka 77 BD 111 plakalı aracı, Sinan Gürbüz adını kullanan kişi aracı 290 bin liraya site üzerinden satmak istedi. Aracı satışa çıkaran kişi, kendisini arayanlardan ise kapora yatırmalarını isteyerek aracı satmaya çalıştı.

ARACIN SATIŞINI OĞLU FARK ETTİ

4 Ekim'de satışa sunulan aracıyla ilgili ilanı oğlunun fark ettiğini belirten Düner, 'Ben işlerim dolayısıyla İstanbul'daydım. Oğlum telefon etti bir ara. 'Baba arabayı satışa mı koydun' dedi. 'Hayır' dedim. 'Bizim araba internet sitesinde satışta' dedi. Ben de şok oldum. Girdim baktım gerçekten Sinan isimli biri bizim arabanın resimlerini çekerek plakası da dahil olmak üzere aracı satılığa koymuş. Ben de ilandaki telefonu aradım. 'Aracınıza talibiz. Fiyatı da uygunmuş' dedim. 'Görebilir miyiz' dedim. 'Ancak akşam görebilirisiniz' dedi. 'Peki nasıl geleceğiz' dedim. 'Yalnız arabaya çok talep var. O yüzden bir kaporanızı istiyoruz' dedi. 'Vereceğim iban numarasına kaporayı gönderirseniz akşama görebilirsiniz' dedi. Biz dolandırıcı olduğunu anladık. Hemen savcılığa ve karakola başvurduk. Şimdi savcılıktaö dedi.

POLİSTEN DE KAPORA İSTEDİ

Durumu polise bildirdiğini ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Düner, 'Polis bir de biz arayalım dedi. Polis de arayınca aynı şeyleri ona da söyledi. Polisten de kapora istedi. Savcılığa da 1981 yılından bu yana bisiklet sporuyla ilgilendiğini söyleyen Düner, başına daha önce böyle bir şey gelmediğini söyledi. Vatandaşlara da seslenen Düner, 'Kesinlikle ve kesinlikle aracı görmeden notere gidip de satışı almadan kapora vermesinler. Kapora adı altında dolandırıyorlarö diye konuştu.

Yalova Milli Bisikletçinin Lüks Aracını İnternetten Satmak İstediler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova Milli Bisikletçinin Lüks Aracını İnternetten Satmak İstediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement