Yalova Valiliğinde "Açık Kapı" Bürosu Açıldı - Son Dakika
Güncel

Yalova Valiliğinde "Açık Kapı" Bürosu Açıldı

Yalova Valiliğinde, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Açık Kapı Projesi"nin faaliyetlerinin yürütüleceği Açık Kapı Bürosu açıldı.

16.04.2018 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Valiliğinde, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Açık Kapı Projesi"nin faaliyetlerinin yürütüleceği Açık Kapı Bürosu açıldı.

Yalova Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, "Açık Kapı Projesi" ile kamu hizmetlerine kolay erişiminin sağlanması, vatandaş başvurularının hiçbir boşluğa mahal vermeden hızlı bir şekilde sonuçlandırılması ve kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin arttırılmasının hedeflendiği bildirildi.

Açıklamada, vatandaşların talep ve şikayetlerini, Yalova Valiliği içerisinde oluşturulan Açık Kapı bankolarında yüz yüze, acikkapi.gov.tr adresinden internet aracılığıyla veya uygulama marketlerinden indirecekleri "Açık Kapı" mobil uygulamaları ile iletebilecekleri ifade edildi.

Yalova Valiliğinin girişine kurulan Açık Kapı bankolarında İl Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Vakfından alanında uzman 5 personelin görevlendirildiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca sorumluların, Açık Kapı Projesinin amacı ve işleyişi ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek bilgilendirme yaptığı aktarıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova Valiliğinde 'Açık Kapı' Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement