Yalova Valisi Erol Genç Yazarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Yalova Valisi Erol Genç Yazarlarla Bir Araya Geldi

Yalova Valisi Erol Genç Yazarlarla Bir Araya Geldi

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) tarafından bu sene Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteklikleriyle 3. düzenlenen "Türkiye Genç Yazarlar Kurultayı" Yalova'da devam ediyor.

05.05.2019 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) tarafından bu sene Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteklikleriyle 3. düzenlenen "Türkiye Genç Yazarlar Kurultayı" Yalova'da devam ediyor.

Yalova Valisi Muammer Erol, TYB yöneticileri ve gençlerle bir araya gelerek yapılan kurultayla ilgili bilgi aldı. Erol'a kurultayın amacına ilişkin bilgi veren TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, ülkemizin farklı illerinden gelen genç yazarlarla üç boyunca "Geleceğin Edebiyatı: Dijitalleşme, Gençlik ve Edebiyat" konusunda değerlendirmeler yaptıklarını söyledi. Etkinlik oturumlarında, edebiyatın farklı dallarında eserler veren gençlerle usta yazarları buluşturduklarını belirten Arıcan, "Günümüzün önemli yazarları bilgi, tecrübe ve deneyimlerini genç arkadaşlarımızla paylaşıp onlara okuma ve yazmanın yol ve yöntemlerini anlatıyorlar" dedi.

Erol ise, "Türkiye Yazarlar Birliği'nin değerli yöneticilerini ve genç yazarları ilimizde görmekten büyük bir mutluluk duydum. Ülkemizin geleceği olan bu gençlerimizin kültür, fikir, sanat hayatımıza olumlu katkılar sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, Arıcan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Erol, geliştirilecek projeler kapsamında Yalova'da kültür sanat etkinlikleri düzenlenmesinin faydalı olacağını ifade ederek, kurultayın da başarılı geçmesini diledi.

Ziyaretin sonunda Arıcan, Erol'a TYB yayınlarından kitaplar, D.Mehmet Doğan da eseri "Büyük Türkçe Sözlük" hediye etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yalova Valisi Erol Genç Yazarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement