Yamaç Paraşütçülerinin Yeni Gözdesi Bayat - Son Dakika
Genel

Yamaç Paraşütçülerinin Yeni Gözdesi Bayat

Yamaç paraşütçülerinin yeni gözdesi Bayat Kaymakam Ocak ilk kez yamaç paraşütüyle atlayış gerçekleştirdiÇORUM - Çorum'un Bayat ilçesindeki Asma Tepesi, yamaç paraşütçülerinin gözde mekanları arasında aday olma yolunda ilerlerken iklim ve fiziki şartlarıyla cazibe merkezi olması hedefleniyor.

02.09.2018 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yamaç paraşütçülerinin yeni gözdesi Bayat

Kaymakam Ocak ilk kez yamaç paraşütüyle atlayış gerçekleştirdi

ÇORUM - Çorum'un Bayat ilçesindeki Asma Tepesi, yamaç paraşütçülerinin gözde mekanları arasında aday olma yolunda ilerlerken iklim ve fiziki şartlarıyla cazibe merkezi olması hedefleniyor.

Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Bayat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün ve Bayat Kaymakamlığı işbirliğinde ilk kez yamaç paraşütü ile atlayış yapıldı. Merzifon Derin Yamaç Spor Kulübü başta olmak üzere Çorum, Ankara, Çankırı ve Samsun'dan gelen 25 sporcu Asma tepesi mevkiinde yamaç paraşütü aktivitesi yaparak Bayat semalarında uçuş yaptı. Yaklaşık 6 saat süren uçuşlarda sporcular 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle etkiniliğe katılan sporcular gökyüzünde Türk bayrağı açtı.

İlçede ilk kez yapılan uçuş, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak ve İlçe Emniyet Müdürü Mert Demir de tandem uçuşu ile ilk yamaç paraşütü deneyimini yaşadılar.

Kaymakam Oğuzhan Ocak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlarken Bayat'a gelerek yamaç paraşütü yapan ve kendisinin de bu deneyimi yaşamasını sağlayan uçuş ekibine teşekkür etti. Ocak, Bayat'ta bundan sonraki yıllarda da bu tür etkinliklerin yapılacağını söyledi.

Bayat'a gelerek uçuş gerçekleştiren sporcular da Asma Tepesi mevkiinin hem güney hem kuzey rüzgarlarının bulunduğunu yamaç paraşütü için oldukça elverişli bir uçuş alanı olduğunu belirterek yakın ilgi ve alakalarından dolayı Kaymakam Oğuzhan Ocak ve Bayat halkına teşekkür etti. Konuk sporcular, Kaymakam Ocak'ı önümüzdeki günlerde Türkiye'nin çeşitli yerlerinde yapılacak festivallere davet ettiler.

Yamaç Paraşütçülerinin Yeni Gözdesi Bayat
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Yamaç Paraşütçülerinin Yeni Gözdesi Bayat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement