Yan Baktın Cinayeti; 1 Ölü 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yan Baktın Cinayeti; 1 Ölü 1 Yaralı

Yan Baktın Cinayeti; 1 Ölü 1 Yaralı

Mehmet Mustafa Eren, otomobille yoldan geçen 4 genç tarafından yan bakma meselesinden bıçaklandı.

09.04.2012 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı kent merkezindeki ünlü Çark Caddesi'nde misafirini uğurlamak için yola çıkan 25 yaşındaki Mehmet Mustafa Eren, otomobille yoldan geçen 4 genç tarafından yan bakma meselesinden çıkan tartışmada bıçaklandı. Göğsünden bıçaklanan genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, olayda yanında bulunan arkadaşı da saldırıda yaralandı.

Polis olaya karışan 4 kişiyi gözaltına aldı..olay dün saat 22.00 sıralarında Adapazarı Kent Merkezinde meydana geldi.

Adapazarı'nın en hareketli caddesi olan Çark Caddesi'nde misafirini uğurlamak için yola çıkan 22 yaşındaki Mehmet Mustafa Eren, caddede otomobille gezmekte olan E.K. (23) ve yanında bulunan arkadaşları S.O., S.T. ve H.O. ile yan bakma meselesinden tartıştılar.

İddialara göre 4 genç tartıştıkları Mehmet Mustafa Eren (25) ile Özer Erkan Çatalbaş (23) ile kavga ettiler. Kavga sırasında Mehmet Mustafa Eren 3 bıçak darbesiyle gögsünden, arkadaşı Özer Erkan Çatalbaş da kolundan yaralandı.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı gençlerden Mehmet Mustafa Eren kurtarılamayarak öldü.

Olay sonrasında bölgedeki MOBESE kameralarını inceleyen polis cinayete karıştıkları belirtilen E.K.(23) ve yanında bulunan arkadaşları S.O.,S.T.veH.O.'yi gözaltına aldı. Gençlerin sorgusu sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yan Baktın Cinayeti; 1 Ölü 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement