Yan Yana Toprağa Verildiler - Son Dakika
Güncel

Yan Yana Toprağa Verildiler

Yan Yana Toprağa Verildiler

Denizli'de geçen perşembe günü, 37 yıllık eşi Ümmühan Aysun Elyas ve büyük oğlu Ahmet Sait Elyas'ı uykularında tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar eden İl Genel Meclisi eski üyesi Mehmet İhsan Elyas'ın cenazeleri gözyaşlarıyla toprağa verildi.

26.08.2012 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de geçen perşembe günü, 37 yıllık eşi Ümmühan Aysun Elyas ve büyük oğlu Ahmet Sait Elyas'ı uykularında tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar eden İl Genel Meclisi eski üyesi Mehmet İhsan Elyas'ın cenazeleri gözyaşlarıyla toprağa verildi. Elyas Ailesi'nin üç ferdi, yan yana toprağa verildi.

Merkeze bağlı Cankurtaran Mahallesi'nde geçen perşembe günü meydana gelen olayda, bir süre önce prostat kanseri ameliyatı olan ve kullandığı ilaçlar yüzünden bunalıma girerek önce intihar etmeye kalkışan İl Genel Meclisi eski üyesi inşaat yüksek mühendisi Mehmet İhsan Elyas (59), 37 yıllık eşi Ümmühan Aysun Elyas (55) ile büyük oğlu Ahmet Sait Elyas'ı (35) uyurken başlarından tabancayla vurup öldürdü. Ardından da tabancayla kendi göğsüne ateş edip canına kıydı. Yakalandığı hastalık nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu, küçük oğlu Fatih Elyas ve yakınlarıyla dargın olduğu ve görüşmediği öğrenilen Mehmet İhsan Elyas'ın cenaze namazı öldürdüğü oğlu ve eşiyle birlikte kılındı.

İnşaat mühendisi Elyas ile öldürdüğü eşi Ümmühan Aysun ve oğlu Ahmet Sait Elyas, için bugün öğlende memeleketleri Tavas İlçesi'ndeki Çarşı Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Mehmet Sait Elyas'ın küçük oğlu Fatih Elyas, öldürdüğü oğlunun eşi Nafiye Elyas, yakınları ve çok sayıda Tavaslı katıldı. Mehmet İhsan Elyas, eşi Ümmühan Aysun ve oğlu Ahmet Sait Elyas'ın tabutları yan yana konuldu. Kılınan cenaze namazının ardından, Mehmet İhsan Elyas, eşi ve oğlu ile Tavas Asri Mezarlık'ta yan yana toprağa verildi. - Denizli/ Tavas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yan Yana Toprağa Verildiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor
    10:53 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor

    Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini dinleyerek not alıyor ve gereğinin yapılması için talimat veriyor.

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.


Advertisement