Yanal: 50. Yılda Şampiyon Olmayı Herkes İster - Son Dakika
Spor

Yanal: 50. Yılda Şampiyon Olmayı Herkes İster

Yanal: 50. Yılda Şampiyon Olmayı Herkes İster

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 1-1'lik Fenerbahçe maçını değerlendirdi ve gelecek sezon için umutlu konuştu, "Önce bir takım yapalım, sonra gerisi gelecektir. 50. yılda şampiyon olmayı herkes ister."

27.05.2017 22:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki takımın da sezon boyuna istediği sonuçları alamadığını söyleyen Ersun Yanal, "Bugünkü maçın iddiası da buna benzer bir sahne ortaya çıkardı. İki takım da birbirine üstünlük kurmak konusunda oyunu paylaştı. İkinci yarı oyuna daha hakimdik. Daha çok hücum edip pozisyonlar bulduk. İkinci yarı derli topluyduk aam golü bululamadık. Önemli olan totale bakıp sezonu okumak." dedi

Maçın boş tribünler önünde oynandığına vurgu yapan Yanal, "Atmosferde futbol iştahı yoktu ama her iki takım da puanları paylaşırken birbirini üzmeyecek şekilde davrandı. Gerginliğin düşünülmediği bir ortamda, gerginlik yaşatmadan oynamak önemliydi. Bizim için çok önemli bir dönem başlayacak. Doğru kadrolarla bir sonraki seneye hazırlık yapmak adına bugün gördüğümüz önemli aşamalar var. Bursapor maçında önümüzdeki sezonun kadrosunu kurma yolunda fırsat olacak. Bu sezonu böyle tamamlamış olduk." ifadelerini kullandı.

"Trabzonspor önemli bir virajdan geliyor." diyen Ersun Yanal, "Sürati ayarlayacak bir yoldan geliyor. 50. yılda şampiyon olmayı herkes ister. Ben de isterim. Akıllı davranmak, doğru kadrolar yaratıp uzun süreler yarışmak işin akılcı tarafı. Aklı kullanmak en doğrusu. Önce bir takım yapalım, sonra gerisi gelecektir."

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Yanal: 50. Yılda Şampiyon Olmayı Herkes İster - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement