Yanan Evini Kurtarmaya Çalışan İşçi Yanarak Öldü - Son Dakika
Güncel

Yanan Evini Kurtarmaya Çalışan İşçi Yanarak Öldü

Yanan Evini Kurtarmaya Çalışan İşçi Yanarak Öldü

Bucak ilçesinde, bir evde yangın çıkarken bir kişi yanarak öldü, üç kişi dumandan zehirlendi.

30.04.2013 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bucak ilçesinde, bir evde yangın çıkarken bir kişi yanarak öldü, üç kişi dumandan zehirlendi. Dün gece saat 01.10 sıralarında, Bucak Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan Recep İnce'nin iki katlı ahşap evinin ikinci katında yangın çıktı. Yangını gören mahalle sakinleri, alevler arasından Recep İnce (39), eşi Ayşe İnce (36) ve çocukları E.E.İ (9) ile H.A.İ'yi (3) kurtararak evden çıkardı.

Yangında duman zehirlenmesi geçiren anne Ayşe İnce ve çocukları E.E.İ, H.A.İ ambulansla Bucak Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Recep İnce'nin kendisinin olmadığı tespit edildi. Mahalle sakinleri ve yakınları Recep İnce'yi aramaya başladı. İtfaiye ekipleri yanan evde soğutma çalışmaları yaparken

mutfak bölümünde Recep İnce'nin yanmış cesediyle karşılaştı.Yapılan incelemelerin ardından İnce'nin cesedi Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yangına Bucak Belediyesi itfaiye ekibi

kısa sürede müdahale etmesine rağmen evin ahşap ve yamaçta olmasından dolayı kontrol altına alınamadı. Evde arka arkaya iki patlama ile birlikte daha da yükselen alevler kısa sürede evin her yerini sararak kül etti.

YANAN EVİNE EŞYASINI KURTARMAK İÇİN TEKRAR GİRDİ

Evde çıkan yangında Recep İnce, eşi ve çocukları komşuları tarafından alevler arasından kurtarılıp yangından uzaklaştırılırken, Recep İnce'nin evde bulunan bir eşyasını kurtarmak için yanan eve tekrar girdiği alevler arasında kalarak can verdiği tahmin ediliyor. Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, Emniyet Müdürü Rahmi Öztürk gelerek yangın hakkında bilgi aldı, İnce ailesinin yakınlarına baş sağlığı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yanan Evini Kurtarmaya Çalışan İşçi Yanarak Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement