Yandex Bursa Panoramaları Tanıtım Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Yandex Bursa Panoramaları Tanıtım Toplantısı

Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, "Türkiye'de hizmet veren ve yerel bir şirket olma mantığıyla yaşayan Yandex, Türkiye'nin gelecek vizyonuna ve yarınlarına yatırım yapmayı kendine uzun vadede bir görev biliyor" dedi.

30.04.2013 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, "Türkiye'de hizmet veren ve yerel bir şirket olma mantığıyla yaşayan Yandex, Türkiye'nin gelecek vizyonuna ve yarınlarına yatırım yapmayı kendine uzun vadede bir görev biliyor" dedi.

Bursa için özel olarak hazırlanan "Yandex Haritalar"a eklenen ve internet kullanıcılarının, kentin ana cadde ve sokaklarının 360 derecelik yüksek çözünürlüklü panoramik görüntülerini görebilmesini sağlayacak "Yandex Bursa Panoramaları Tanıtım Toplantısı", Hilton Otel'de düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

Toplantıda konuşan Yalçındağ, internet kullanıcılarının beklentilerini göz önünde bulundurarak istikrarlı şekilde büyüdüklerini söyledi.

Türkiye'de bir ilk olan inovatif servislerin yanı sıra internet kullanıcılarının beklentilerini her zaman ön planda tutarak daha güzel bir internet deneyimi yaşamalarını sağlamak ve hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler sunmak amacında olduklarını dile getiren Yalçındağ, şöyle konuştu:

"Türkçe düşünüp anlayan ve konuşan Yandex, yerli ekip ve yerellik anlayışıyla tamamen Türkiyeli bir şirket olarak hareket etmeyi ilke edinmektedir. Dünya çapında teknolojik inovasyonlara imza atan kurum ve kuruluşlara var olan teknolojik altyapısıyla destek olma misyonuyla hareket eden Yandex, Türkiye'de yetenekli gençlere, bilim ve teknolojiye yatırım yapan, inovasyonu imkanı sağlayan tüm gruplara ve girişimcilere destek olmak hedefinde. Türkiye'nin gelecek vizyonuna ve yarınlarına yatırım yapmayı kendine uzun vadede bir görev biliyor. Ülke çapında tanınırlılık ve bilinirliğimizi üst seviyelere çıkarttığımız bu dönemde daha da yerel adımlar atmak şehirler üzerine projeler tasarlamak ve Türkiye'nin dört bir yanındaki her seviyeden internet kullanıcısına hayatı kolaylaştıran servislerimizi ulaştırmak üzere kollarımızı sıvamış bulunuyoruz. Türkiye'de hizmet veren ve yerel bir şirket olma mantığıyla yaşayan Yandex, Türkiye'nin gelecek vizyonuna ve yarınlarına yatırım yapmayı kendine uzun vadede bir görev biliyor."

Yandex Pazarlama Müdürü Çağdaş Özen'in, uygulamanın detaylarını kapsayan sunumunun ardından Yalçındağ ve Özen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve beraberindekilere bilgisayar üzerinde panoramik Bursa fotoğraflarını gösterdi. - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yandex Bursa Panoramaları Tanıtım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement