Yangında Çocuklarını Kurtarmak İsteyen Baba 3 Çocuğuyla Birlikte Yaşamını Yitirdi (2) - Son Dakika
Güncel

Yangında Çocuklarını Kurtarmak İsteyen Baba 3 Çocuğuyla Birlikte Yaşamını Yitirdi (2)

KONYA'nın Ilgın ilçesinde bir evde çıkan yangında eşi ve 1 çocuğunu kurtaran baba Cafer Salır, diğer 3 çocuğunu da kurtarmak için tekrar alevlerin arasına girdi.

28.12.2017 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KONYA'nın Ilgın ilçesinde bir evde çıkan yangında eşi ve 1 çocuğunu kurtaran baba Cafer Salır, diğer 3 çocuğunu da kurtarmak için tekrar alevlerin arasına girdi. Ancak Salır, ikiz çocuklarıyla birlikte yaşamını yitirdi. Dumandan etkilenen anne ve oğlu ise hastaneye kaldırıldı. Yangın, bugün sabah saatlerinde Ilıca Mahallesi'ndeki iki katlı binanın birinci katında meydana geldi. Cafer Salır'ın evinde belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden 34 yaşındaki Cafer Salır ve aynı yaştaki eşi Sadiye Salır, uyanıp alevlere müdahale etmek istedi. Alevler hızla yükselince Cafer Salır, eşi Sadiye Salır ve 5 yaşındaki oğlu Mustafa Can Salır'ı, alıp dışarı çıkardı. Çevredekiler de itfaiye ve 112 Acil Servisine haber verdi. Baba Cafer Salır, evde mahsur kalan 14 yaşındaki ikiz çocukları Muhammet ve Ali Salır ile 11 yaşındaki Celalettin Salır'ı kurtarmak için tekrar eve girdi. Ancak alevler nedeniyle mahsur kaldı. Anne Sadiye Salır ve oğlu Mustafa Can Salır, ambulansla Ilgın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri güçlükle müdahale edip yangını söndürdü. Ekipler içeri girdiğinde baba ve 3 oğlunun cansız bedeniyle karşılaştı. Baba ve 3 oğlunun cesedi otopsi yapılmak için Ilgın Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. 4 kişinin yanarak mı, yoksa dumandan mı etkilenip öldüğü yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak. İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedeni araştırıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yangında Çocuklarını Kurtarmak İsteyen Baba 3 Çocuğuyla Birlikte Yaşamını Yitirdi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement