Yangında hayatını kaybeden ev sahibi elleri ve ayakları zincirle bağlanmış halde bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Yangında hayatını kaybeden ev sahibi elleri ve ayakları zincirle bağlanmış halde bulundu

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde dün akşam saatlerinde bir evde çıkan yangında yaşamını yitiren 35 yaşındaki Ercan Dublacı'nın el ve ayaklarının zincirle bağlandığı ortaya çıktı.

13.04.2021 14:58  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün saat 18.00 sıralarında, Körfez Güney Mahallesi Eriş Sokak'ta 3 katlı binanın birinci katında yangın çıktı. Yangını gören mahalle sakinleri itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Alevler kısa sürede evi kaplarken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Yangında ölen kişinin ellerinin ve ayaklarının zincirle bağlı olduğu ortaya çıktı

EVDE ERKEK CESEDİ BULDULAR

İtfaiye ekipleri ev içerisinde yaptıkları aramada yanmış bir erkek cesedi ile karşılaştı. Ölen kişinin evde oturan Ercan Dublacı olduğu belirlendi. Ercan Dublacı'nın cesedi otopsi için hastane morguna götürüldü.

Yangında ölen kişinin ellerinin ve ayaklarının zincirle bağlı olduğu ortaya çıktı

ELLERİ VE AYAKLARI BAĞLIYMIŞ

Kağıt toplayarak geçimini sağlayan, bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü iddia edilen Dublacı'nın elleri ve ayaklarının zincirle bağlandığı ortaya çıktı. Polis, Ercan Dublacı'nın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Yangında hayatını kaybeden ev sahibi elleri ve ayakları zincirle bağlanmış halde bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Yangında hayatını kaybeden ev sahibi elleri ve ayakları zincirle bağlanmış halde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • X: Araştırın çevrede Suriyeli varmıymış....bu tip vahşi işleri herkes beceremez 15 5 Yanıtla
  • Omer: Masumlar apartmanı 5 7 Yanıtla
  • İzmit'teki Market Yangını 2 Saatte Kontrol Altına Alındı
    16:14 İzmit'teki Market Yangını 2 Saatte Kontrol Altına Alındı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette çıkan yangın, 2 saat süren müdahale sonucunda kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi olarak elektrik kontağı gösterilirken, içeride bulunan çalışanlar zamanında tahliye edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ederken, polis ekipleri de güvenlik önlemleri aldı. Yangın sonucunda market küle dönerken, herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Ekiplerin sahada çalışmaları devam ediyor.

  • Malatya'da İtfaiye Ekipleri İneği Kurtardı
    16:13 Malatya'da İtfaiye Ekipleri İneği Kurtardı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir bahçe içinde bulunan su kuyusuna düşen ineği itfaiye ekipleri kurtardı. İneğin sahibi ise itfaiye erlerine teşekkür etti.

  • Kastamonu'da silah kaçakçılarına operasyon: 7 tutuklama
    16:12 Kastamonu'da silah kaçakçılarına operasyon: 7 tutuklama

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 44 adrese düzenlenen baskında 28 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 11 ruhsatsız tabanca, 478 fişek, 28 sentetik ecza hapı, 3 kurusıkı tabanca, 3 av tüfeği ve 52 av tüfeği fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan 28 kişiden 7'si tutuklandı.

  • Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu
    16:00 Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu

    T5 Alibeyköy-Eminönü tramvay hattında sabah meydana gelen arıza nedeniyle trafikte uzun kuyruk oluştu. Trafikte kalan bir sürücü ise o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Alibeyköy Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle tramvay ve araçların ortak kullandığı yolda yoğun araç kuyrukları oluştu. Duruma tepki gösteren sürücü, bölgede sürekli arıza olması nedeniyle yoğun trafik yaşandığını belirtti.

  • Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı
    15:53 Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Sarıyer'de aracına binen yabancı uyruklu şahıs tarafından 5 yerinden bıçaklandıktan sonra hayatını kaybeden taksici son yolculuğuna uğurlandı. Taksici için cenaze namazı kılındı ve Feriköy Mezarlığı'nda defnedildi. Olayın detayları ve taksicilerin güvenliği konusunda açıklamalar yapıldı.


Advertisement