Yangında Ölen 3 Kardeşin Cenazesi Yan Yana Konuldu, Babanın Tabutlara Bakışı Yürekleri Dağladı - Son Dakika
Güncel

Yangında Ölen 3 Kardeşin Cenazesi Yan Yana Konuldu, Babanın Tabutlara Bakışı Yürekleri Dağladı

Düzce'nin Yığılca ilçesinde evlerinde çıkan yangında hayatını kaybeden 3 kardeş, gözyaşları içinde toprağa verildi. Küçük çocukları yangından kurtarmak isterken bacağı kırılan babanın evlatlarının tabutlarına baktığı anlar yürekleri dağladı.

19.12.2018 14:38  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Yığılca ilçesine bağlı Hoşafoğlu köyünde yangında hayatını kaybeden 3 kardeş, gözyaşları içinde toprağa verildi. 3 kardeşin anneleri terk ettikten sonra bakımlarını üstlenen ve yangın olduğu gece damadında olan babaanne Fatma Korkmaz, torunları için dakikalarca gözyaşları dökerek tabutlarına sarılıp ağladı. Çocukların babası Muhammed Korkmaz, bacağı kırık olduğu için cenaze namazına bir aracın içinde katıldı.

3 KARDEŞ EVDE ÇIKAN YANGINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

14 Aralık günü Yığılca Hoşafoğlu Köyü'nde Muhammed Korkmaz'a ait evde çıkan yangında Medine Korkmaz (12), Emirhan Sadi Korkmaz (10) ve Umut Eren Korkmaz (8) hayatını kaybetti. Son ana kadar çocuklarını kurtarmaya çalıştıktan sonra pencereden atlayan Muhammed Korkmaz'ın ise sağ bacağı kırıldı.

Yangında Ölen 3 Kardeşin Cenazesi Yan Yana Konuldu, Babanın Tabutlara Bakışı Yürekleri Dağladı

KARDEŞLER KÖY MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ

3 kardeşin cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerinin ardından Yığılca Hoşafoğlu Köyü'ne getirildi. 3 kardeş için köy meydanında kılınan cenaze namazına Düzce Valisi Zülkif Dağlı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çetinkaya, siyasi parti temsilcileri ve köy halkı katıldı. 3 kardeş kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Yangında Ölen 3 Kardeşin Cenazesi Yan Yana Konuldu, Babanın Tabutlara Bakışı Yürekleri Dağladı

ACILI BABAANNE, TORUNLARININ TABUTUNA SARILIP AĞLADI

3 kardeşin anneleri terk ettikten sonra bakımlarını üstlenen ve yangın olduğu gece damadında olan babaanne Fatma Korkmaz, torunları için dakikalarca gözyaşları dökerek tabutlarına sarılıp ağladı. Baba Muhammed Korkmaz ise bacağı kırık olduğu için çocuklarının cenaze namazına hafif ticari aracın arkasına hazırlanan yere oturarak katıldı.

Yangında Ölen 3 Kardeşin Cenazesi Yan Yana Konuldu, Babanın Tabutlara Bakışı Yürekleri Dağladı
Yangında Ölen 3 Kardeşin Cenazesi Yan Yana Konuldu, Babanın Tabutlara Bakışı Yürekleri Dağladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yangında Ölen 3 Kardeşin Cenazesi Yan Yana Konuldu, Babanın Tabutlara Bakışı Yürekleri Dağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • eser: Ya Rabbi bizleri evlatlarımızla imtihan etme 24 0 Yanıtla abcd: amin 3 0
  • FİLOZOF: TANRININ OLMADIĞININ DİNLERİN UYDURMA OLDUĞUNUN BUNDAN DAHA BÜYÜK İSPATI OLAMAZ GEÇİN İMTİHAN KADER GİBİ BOŞ MASALLARI 1 18 Yanıtla BİRDOST: KUSUR DAHİ KUSURSUZLUĞA AYNA TUTTUĞU İÇİN KUSURSUZDUR. HİÇ BİR BELA OLMASAYDI. RAHAT ZAMANLARININ KIYMETİNİ DAHİ ANLAMAZDIN. KIŞIN YAĞAN KAR DAHİ KİMİNE GÖRE FELAKETKEN KİMİNE GÖRE RAHMET. ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN. 3 0 mardinli: filizof efendi hangi ilde yaşadığını bilmiyorum ama kendine aile kabristanında bir mezar kaz ve içinde bir gece geçirmeni istiyorum o zaman sen gerçekleri başkasından duymana gerek kalmaz herşeyi yaşar ve görürsün imana gel tövbe de allahın varlığına kitabına ve peygamberlerine inanmalısın yoksa senin gibiler cehennem azabından asla çıkmaz 1 0
  • vatandaş: sayın valimize duyurulur lütfen evini kaybeden bu acılı kardeşimize bir an önce yeni bir ev alınmasını istiyorum aynı ev tadilat olsa dahi içinde yaşamak çok zor olur allah yar ve yardımcısı olsun ölenlere de allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun 15 0 Yanıtla
  • dursun 55: rabbim mekanlarını cennet eylesın 13 1 Yanıtla
  • çok büyük acı :(: İçim fena oldu Allahım bu nasıl bi acıdır. Rabbim sabırlar versin mekanları cennet olsun. Allahım düşmanımın başına böyle acı vermesin 13 1 Yanıtla
  • munir t: tanri yok olsa bu yavrulari yanarken asla seyretmez kurtarirdi malesef yeminle yok inanmayin bosuna 1 11 Yanıtla Tanri: Tanrı yoktur evet haklısın biz müslümanlarin Allah'ı vardır .inanıp inanmamak sana kalmış Rabbimin verdiği o beyinle idrak edemiyorsan seni müslüman olmaya davet ediyorum 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı
    23:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı

    Hüseyin Başkadem'in yönettiği 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin ikinci gününde, Suk Dörtlüsü Quartet sahne aldı. Prag Sahne Sanatları Akademisi'nden gelen sanatçılar, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserlerini seslendirdi. Başkadem, konserde yaptığı konuşmada, dünyada keman ailesinden 4 enstrümanı bir arada çalabilen çok az grubun olduğunu belirtti ve Suk Dörtlüsü Quartet'in festivale üçüncü kez katıldığını söyledi.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı
    23:23 Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı

    Bingöl'ün Merkeze bağlı Yelesen köyünde doğa yürüyüşü yapan 4 kişi, tırmandıkları kayalık alandan inemeyince 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. AFAD İl Müdürlüğü ekipleri, bölgeye sevk edilerek yaptıkları çalışma sonucu 4 kişiyi bulunduğu yerden kurtardı.


Advertisement