Yangında Ölen Anne ve 2 Oğlu Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Yangında Ölen Anne ve 2 Oğlu Defnedildi

Yangında Ölen Anne ve 2 Oğlu Defnedildi

İstanbul'da, bir apartman dairesinde çıkan yangında ölen anne ve 2 çocuğunun cenazesi, Tokat Niksar'da defnedildi.

02.01.2014 13:51  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Ataköy'de, bir apartman dairesinde çıkan yangında ölen Leyla Cıbır (33) ile çocukları Egemen (5) ve Efe Zafer Cıbır'ın (6) cenazesi, Niksar'a getirildi.

Cenazeler, Meydan Camisi'nde, Öğle vakti kılınan Cenaze Namazı'nın ardından Melikgazi Mezarlığı'nda defnedildi. Egemen ve Efe Zafer'in cenazesi, aynı mezara gömüldü. Anne Cıbır'ın cenazesi ise çocuklarının mezarının yanına defnedildi.

Cenaze Namazı'na, aile reisi Nuri Cıbır ve yakınları ile Niksar Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Duran Yadigar ve vatandaşlar katıldı. Ayakta durmakta zorlanan baba Cıbır, taziyeleri tabureye oturarak kabul etti.

Taziyeden sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan acılı baba Cıbır, "Yönetici aradı, yangını o söyledi. Yangının çıkış sebebini bilmiyorum." dedi.

Leyla Cıbır'ın babası Sebahattin Kalebaş ise kızıyla en son telefonla görüştüklerini belirtti. Kızının "Egemen ağlıyor, anne ben sana dönerim" diyerek telefonu kapattığını anlatan Kalebaş, "Annesi defalarca aradı, cevap alamadı. En son komşuları aradı, 'evde yangın çıkmış, çocuklar zehirlenmiş, hastaneye gidin' dediler. Bizim bildiğimiz bütün olay bu.'' ifadesini kullandı.

Cıbır'ın kardeşi Alaattin Kalebaş da yangın sırasında evin kapısının kilitli olduğu iddiasıyla ilgili soru üzerine, "Çocuklar, evin çevresi bahçe olduğu için dışarıya çıkıp oynayabileceklerini düşünüyor, ama belli saatlerde bunun sakıncalı olduğunu anlayamayacak yaştalar. Dolayısıyla hem ablam hem eniştem, çocuklarını güvence altına almak zorunda. Bu, sadece ablamın yaptığı bir şey değil. Bunun neticesinde kapı kolunu çekiyorlardı hatta kapıyı içeriden kilitliyorlardı." diye konuştu. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yangında Ölen Anne ve 2 Oğlu Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement