Doğum Günü Kutlamasında Çıkan Yangından Çığlıklarla Kaçtılar - Son Dakika
3.Sayfa

Doğum Günü Kutlamasında Çıkan Yangından Çığlıklarla Kaçtılar

Kocaeli'nde bir kafede, doğum günü kutlaması sırasında yakılan maytapların duvardaki strafora sıçraması sonucu yangın çıktı. Kafedeki vatandaşlar, olay yerinden çığlıklar atarak kaçtı.

23.01.2018 15:06  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kafede doğum günü kutlaması esnasında yakılan maytap sebebiyle yangın çıktı. İçeride kalan vatandaşlar alev alev yanan kafeden kaçtı.

<a class='keyword-sd' href='/dogum-gunu/' title='Doğum Günü'>Doğum Günü</a> Kutlamasında Çıkan Yangından Çığlıklarla Kaçtılar

KAFE BİR ANDA ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında İzmit ilçesi Sabri Ekmen sokakta meydana geldi. Bir binanın ikinci katında bulunan Recep Çelik'e ait kafede, bir arkadaş grubu doğum günü kutlamak istedi. Bu sırada yakılan maytaplar duvarda bulunan straforlara sıçradı. Kafe bir anda alev topuna dönerken içeride bulunanlar büyük panik yaşadı. Yangını gören vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Kafe alev alev yanarken, iş hanında bulunan vatandaşlar çığlık çığlığa içeriden kaçtı.

Doğum Günü Kutlamasında Çıkan Yangından Çığlıklarla Kaçtılar

YANGINDA ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Kısa sürede olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın sırasında kimsenin yara almadan kurtulması herkese rahat bir nefes aldırdı.

Binada iş yerine bulunan esnaf, içeride kalan ürünleri dışarıya güçlükle çıkardı. Yangın sırasında iş hanında mahsur kalan bir köpek telef oldu. Köpeğin sahibi Ogün Özdemir büyük üzüntü yaşadı. Özdemir, telef olan köpeğini içeriden bir poşetle çıkardı.

Doğum Günü Kutlamasında Çıkan Yangından Çığlıklarla Kaçtılar

YANGIN SIRASINDA PATLAMALAR OLDU

Çok sayıda vatandaş yangını meraklı gözlerle takip etti. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak, yangın yerine vatandaşların girmesine engel oldu. Yangın sırasında zaman zaman patlamalarda yaşandı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından alevler güçlük kontrol altına alındı. Bazı iş yerlerinin de yangın sebebiyle zarar gördüğü öğrenildi.

Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.

Doğum Günü Kutlamasında Çıkan Yangından Çığlıklarla Kaçtılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Doğum Günü Kutlamasında Çıkan Yangından Çığlıklarla Kaçtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HASAN YILMAZ: Ne kadar boş insan var sokaklarda. 0 0 Yanıtla

Advertisement