Yangını söndürmek isterken dumandan zehirlendi - Son Dakika
3. Sayfa

Yangını söndürmek isterken dumandan zehirlendi

Yangını söndürmek isterken dumandan zehirlendi Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir evde çıkan yangını söndürmek için eve giren bir vatandaş dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

17.02.2022 22:21  Güncelleme: 03:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yangını söndürmek isterken dumandan zehirlendi

MANİSA - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir evde çıkan yangını söndürmek için eve giren bir vatandaş dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesi Beşeylül Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Sercan Gün'e ait tek katlı evde saat 20.45 sıralarında henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı. Yangında evin iki odası tamamen yandı. Yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı öğrenilirken yangın, komşuların kısa sürede müdahale etmesi ve itfaiye ekiplerinin zamanında gelmesi sayesinde büyümeden ve çevreye sıçramadan kontrol altına alındı. Yangın yerine itfaiye ekiplerinin yanı sıra 112 Acil servis ekipleri ve polisler de geldi. Yangını söndürmek için evin içine giren vatandaşlardan Can Gün isimli genç adam da yoğun dumandan etkilendi. 112 Ekipleri tarafından ambulansta ilk müdahalesi yapılan Can Gün Alaşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Ev sahiplerinin yangın esnasında başka bir mahalleye misafirliğe gittikleri öğrenildi.

Yangını söndürmek isterken dumandan zehirlendi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Yangını söndürmek isterken dumandan zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement