Yaralı Fırtına - Son Dakika
Spor

Yaralı Fırtına

Yaralı Fırtına

Trabzonspor'da Eskişehir maçında kaybedilen puanlar moral bozdu.

23.04.2011 14:30  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da Eskişehir maçında kaybedilen puanlar moral bozdu. Kaçan gollere adeta isyan eden teknik direktör Şenol Güneş, ele geçen fırsatların harcanmasının üzüntüsünü yaşarken bordo mavili camia, Fenerbahçe'nin de puan kaybedeceğine inanıyor.

GÜNEŞ ÜZGÜN

Spor Toto Süper Ligi'nin 30. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda 0'0 berabere kalarak şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj kaybeden Trabzonspor, Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini beklemeye başladı. Bordo mavili takımda morallerin oldukça bozuk olduğu gözlenirken, teknik direktör Şenol Güneş, kaçan gollere isyan etti. Tecrübeli teknik adam her iki yarıda da pozisyon bulduklarını ama değerlendiremediklerini belirterek, "Kalan 4 maçta da çıkıp en iyi mücadelemizi sahaya yansıtmaya çalışacağız. Her maçımız final havasında geçecek. Bunun bilincinde olarak mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

ALMANYA'DA FUTBOLCU İZLEYECEK

Bu arada teknik direktör Şenol Güneş, bugün Almanya'ya gidecek ve orada isimleri daha önceden belirlenen birkaç futbolcuyu izleyecek. Bu futbolcular arasında gurbetçilerden Tunay Torun'un liste başı olduğu öğrenilirken, Hamit ve Klose transferlerinin gündemde olduğu bir günde Şenol Güneş'in Almanya'ya gitmesi dikkat çekti. Güneş'in Almanya'da gelecek sezon için kamp yeri bakacağı da öğrenildi. Güneş dönene kadar antrenmanları Ünal Karaman yönetecek.

ÜÇ KIRIKLI TOLGA OYNAMAK İSTİYOR

Eskişehirspor maçının 83. dakikasında Burhan'la girdiği ikili mücadelede burnu üç yerden kırılan Tolga Zengin, dün akşam Eskişehir'de ameliyat oldu. Ardından kafileyle birlikte Trabzon'a gelen futbolcu uçağa bindiği sırada alkışlarla karşılandı. Gelecek hafta sonu oynanacak olan Gaziantepspor maçında da kaleyi korumak isteyen tecrübeli eldivenin hafta içerisinde sağlık durumuna bakılacağı ve ona göre karar verileceği belirtildi.

Bu arada kaleci Tolga Zengin'in de Burak Yılmaz gibi maskeyle maça çıkabileceği belirtildi. Onur'un ardından Tolga'nın da sakatlanması camiada şok etkisi yaratırken, üçüncü kaleci Bora'nın forma giymeye hazır olduğu belirtildi.

ŞAMPİYONLUK RUHU GERİ GELİYOR

Trabzonspor'da sezonun ikinci yarısında üç futbolcunun burnu kırıldı ancak üç futbolcu da sahadan çıkmayı reddetti. İlk olarak burnu kırılan Giray Kaçar, doktorların "devam etme" uyarısını dikkate almadı. Ardından ise Burak Yılmaz, kırık burunla devam ettiği maçta galibiyeti getiren isim oldu. Son olarak ise burnunda çok ciddi hasar olmasına rağmen kaleci Tolga Zengin, oyundan çıkmayı reddetti. Hatta bu konuda doktorlara da tepki gösteren Tolga, "Takımımı asla yalnız bırakmam" diyerek, sahada kaldı. Trabzonspor'un efsane teknik adamlarından Ahmet Suat Özyazıcı, "Bu futbolcuların gösterdiği özveri şampiyonluk ruhunun geri geldiğinin bir göstergesidir" dedi.

UMUT'A HAVALİMANINDA MORAL

Dün akşam oynanan Eskişehirspor maçının ardından Trabzon'a dönen kafilede yer alan futbolcuların oldukça moralsiz olduğu gözlendi. Kaçırdığı goller nedeniyle bir hayli üzgün olan Umut Bulut'a ise havalimanında sevgi gösterisi vardı. Umut'un yanına giden ve onu teselli etmeye çalışan bordo mavili taraftarlar futbolcunun başından ayrılmadı.

Umut Bulut, bu puan kaybının hiç hesapta olmadığını belirterek, "İstemediğimiz puan kaybı oldu. Maça aslında iyi başladık. Oyun bizim lehimizeydi. Ama ilk yarı atamayınca biraz da stres oldu. Ama bu maçın böyle bitmesi bizi gerçekten çok üzdü. Artık Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekliyoruz. Gerçekten çok üzgünüm" dedi.

TARAFTARLAR YİNE TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Eskişehirspor ile berabere kalarak şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj kaybeden Trabzonspor'u taraftarları yine yalnız bırakmadı. Dün akşam gece saat 01. 30 sıralarında Trabzon'a inen futbolcuları havalimanında meşaleler yakarak karşılayan bir grup Trabzonspor taraftarı, "Yensen de, yenilsen de her zaman yanındayız" sloganları attı. Taraftarlar Tolga Zengin ve Umut Bulut lehine de tezahüratlarda bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Yaralı Fırtına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement