Yaralı ve Aç Kurt Benzin İstasyonuna Sığındı - Son Dakika
Güncel

Yaralı ve Aç Kurt Benzin İstasyonuna Sığındı

Yaralı ve Aç Kurt Benzin İstasyonuna Sığındı

Çorum'da bir akaryakıt istasyonu deposunda çalışanlar tarafından bulunan yaralı ve aç kurt, Belediye Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'nde koruma altına alındı.

10.02.2012 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da bir akaryakıt istasyonu deposunda çalışanlar tarafından bulunan yaralı ve aç kurt, Belediye Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'nde koruma altına alındı. Yaralı kurt, iyileşinceye kadar bakımevinde tutulacak.

Çorum-Ankara karayolu üzerinde bir akaryakıt istasyonu çalışanları iş yerine ait hurdaların bulunduğu depoda yaralı ve aç bir kurt buldu. Benzinlik görevlileri durumu Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü'ne bildirdi. Müdürlük görevlileri, belediye ekipleri ile birlikte akaryakıt istasyonuna giderek iğne ile uyuşturdukları hayvanı, kamyonetle Belediye Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'ne getirdi. Burada Bakımevi Müdürü Mustafa Kalın, yaralı hayvana müdahalede bulundu. Yaklaşık yarım saat süren müdahalede kurdun bacağındaki yaralar pansuman edildi.

YİYECEK BULAMAMIŞ

Bakımevi Müdürü Kalın, yaralı kurdu bir süre gözetim altında tutacaklarını belirterek, "Zorlu hava koşullarından dolayı uzun süre yiyecek bulamamış ve bu nedenle zayıf, güçsüz düşmüş. Tamamen sağlığına kavuştuğunda doğaya salacağız" dedi. - Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaralı ve Aç Kurt Benzin İstasyonuna Sığındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement