Yaralılara yardım etmek isteyen genç, canından oldu - Son Dakika
3. Sayfa

Yaralılara yardım etmek isteyen genç, canından oldu

Aksaray'da 2 aracın karıştığı trafik kazasında yaralılara yardım etmek için koşarken başka bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan genç, tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

14.11.2021 18:59  Güncelleme: 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hacılar Harmanı Mahallesi Aşık Molla Caddesi'nde 2 gün önce gece yarısı meydana gelen kazada, Taşpazar Mahallesi istikametinden Otogar istikametine seyreden henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen Volkswagen marka otomobil ile Kerziban A. (37) idaresindeki 68 KA 352 plakalı Volkswagen marka otomobil çarpıştı.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Kazada sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı Hatice T. (40) yaralanırken, diğer sürücü aracıyla olay yerinden kaçtı. Bu sırada yoldan yaya olarak geçen Samet Hakyol (20) yaralılara yardımcı olmak için olay yerine koştu.

YARALILARA YARDIMA GİDERKEN ARAÇ ÇARPTI

Yaralılara müdahale ettiği sırada Samet Hakyol'a aynı istikametten gelen İbrahim Ethem Ö. (26) yönetimindeki 68 ACE 734 plakalı Dacia marka otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Samet Hakyol otomobilin altında kalırken, bu sırada Samet Hakyol'a çarpan araca da Sinan Ö. (20) idaresindeki 68 EH 272 plakalı Fiat marka otomobil ile Murat Akyol (43) yönetimindeki 34 UE 0270 plakalı Peugeot marka otomobil çarptı. 5 aracın karıştığı kazada araç altında kalan Samet Hakyol'a ilk müdahale vatandaşlar tarafından yapıldı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis, itfaiye ve Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen kurtarma ve sağlık ekipleri hem Samet Hakyol'u hem de araçlardan birinde sıkışan yolcu konumundaki Hatice T'yi (40) sıkıştıkları yerden kurtardı.

KAZADA 9 KİŞİ YARALANDI

Zincirleme kazada yaralanan 9 kişi ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralanan kişilere yardımcı olmak için koşarken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Samet Hakyol ise, hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Kazaya karışan 68 KA 352 plakalı araç sürücüsü Kerziban A'nın ise 2.25 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Yaralılara yardım etmek isteyen genç, canından oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Yaralılara yardım etmek isteyen genç, canından oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Veli B.: Şaka gibi, kimse trafik kurallarına uymuyor. Yazık olmuş gence 0 0 Yanıtla

Advertisement