Yardım Amacıyla Zorla Girdiği Evde, Evli Kadına Tecavüz Etmek İstedi - Son Dakika
3.Sayfa

Yardım Amacıyla Zorla Girdiği Evde, Evli Kadına Tecavüz Etmek İstedi

Kocaeli'de engellilere yardım amacıyla zorla girdiği evde, evli kadına tecavüz etmeye kalkıştı. Kadının ısırması sonucu olay yerinden kaçan zanlı, ekiplerin başarılı operasyonuyla yakayı ele verdi.

20.03.2019 11:44  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde engellilere yardım amacıyla kapısını çaldığı evin, evli kadına tecavüze etmek için yatak odasına sürükleyen ve kadının direnmesi sonucu kaçtığı iddia edilen şahıs, polis ekiplerince gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Başiskele'de engellilere yardım amacıyla zorla girdiği evde evli kadına tecavüz etmeye kalkışan şahıs, adliyeye sevk edildi. Olay dün Başiskele Yeşilkent Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre F.K.(40) adlı kadın evde yalnız oturduğu sırada çalan kapıya yöneldi. Kapıda bekleyen sakallı bir erkek şahıs, kapıyı açan F.K.'ya engellilere yardım amacıyla kitap sattığını eve girerek kitapları tanıtmak istediğini söyledi. F.K. ise şahsı içeriye alamayacağını söyleyerek kapıyı kapatmaya çalıştı. Bu sırada kapıyı elle tutan şahıs, zorla içeri girerek eliyle ağzını kapattığı F.K.'yı yatak odasına sürükledi. Tecavüze yeltenen şahıs, F.K.'nın dudağını ısırıp tekme atması ve daha sonra da çığlık atması sonucu evden hızla kaçarak kayıplara karıştı.

Yardım Amacıyla Zorla Girdiği Evde, Evli Kadına Tecavüz Etmek İstedi

TECAVÜZ ŞÜPHELİSİ POLİSİN TAKİBİ SONUCU YAKALANDI

Şahsın kaçması sonrasında F.K.'nın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, F.K.'dan adıkları eşkal ile şüpheli şahsı aramaya başladı. Başiskele Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından başlatılan takip sonrasında şahsın aracı tespit edilerek, İzmit'te bir AVM önünde durduruldu. Durdurulan araçtan indirilen M.İ.(27) adlı şahıs gözaltına alındı.

ŞÜPHELİNİN BENZER SUÇTAN 8 KAYDI OLDUĞU BELİRLENDİ

Polis merkezimize götürülen M.İ. adlı şahısın polis merkezinde yapılan incelemesinde benzer suçtan 8 kaydının olduğu belirlendi. Mağdur F.K. tarafından teşhis edilen taciz şüphelisi M.İ., işlemlerinin tamamlanarak Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Yardım Amacıyla Zorla Girdiği Evde, Evli Kadına Tecavüz Etmek İstedi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yardım Amacıyla Zorla Girdiği Evde, Evli Kadına Tecavüz Etmek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (53)

  • 123: Şimdi bu hanım kardeşimin beyi bu yavsagın agzını burnunu kırsa haksızmı 55 0 Yanıtla
  • A: Kısa süre sonra serbest kaldığında yine bu işlere belli ki devam edecek böyle o.c cinsel organını kesip hadım edeceksin olayi kökten cozeceksin. 49 1 Yanıtla
  • Mani : Direk idam bunlarin aldığı nefes haram haram haram 37 0 Yanıtla
  • ...: Ne biçim insanlar var ülkede.evinde bile rahat vermiyorlar insanlara.adalet sistemi neyi bekliyor yelteneni hadım edin artık. 35 0 Yanıtla
  • Yapsın Diye mi?: Aynı suçtan sekiz kaydı olan adamı niye dışarıya salarsınız ki? 27 0 Yanıtla
  • Wxy: Böylelerinin yüzünü neden buzlarsınız ki, bırakın bu pislikleri herkes tanısın, zaten serbest kalacak en azından kimse ekmek aş, iş vermesin gören de tedbirini alsın niye koruyorsunuz böyle pislikleri, bunları koruyarak sizde suçlusunuz... 26 0 Yanıtla
  • laik : muz cumhurıyetı 8 kayıltta dısarda 9 da ? 26 0 Yanıtla
  • İlhan : Saygı değer savcılar hakimler bu nasıl bir rezalet bu adamın dışarda ne işi var Allah aşkına ya kanun adalet nerede 23 0 Yanıtla
  • 123: Hakikaten cok sinirlendiğim ve üzüldüğüm bir haber ne cesaret kadının yatak odasına kadar kesilsin bir tarafın inşallah Allahı belası insanlığın yüz karası sayın hakimim en agır cezaları yagdırmanız umuduyla 21 0 Yanıtla
  • Abc: Haberin devami şöyle... Supheli arka kapidan serbest bırakıldı... Baska suç islemeyecegine kanaat getirildi. İyi halden yırttı.... Hayırlı olsun vatana millete 16 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Bağcılar'da kadın muhtar adayına 4 gün içinde ikinci kez silahlı saldırı
    01:53 Bağcılar'da kadın muhtar adayına 4 gün içinde ikinci kez silahlı saldırı

    Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi'nde muhtarlık seçimlerine katılan Münevver Adan, seçim ofisi olarak kullandığı yerin önüne kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından ikinci kez silahlı saldırıya uğradı. Adan, saldırıların tekrarlanmasından endişe duyuyor ve can güvenliğinden endişe ettiğini belirtiyor. Polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

  • Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi'nde Muhtar Adayı Silahlı Saldırıya Uğradı
    01:38 Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi'nde Muhtar Adayı Silahlı Saldırıya Uğradı

    Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi'nde muhtarlık seçimlerinde aday olan Münevver Adan, seçim ofisi olarak kullandığı yerde kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından ikinci kez silahlı saldırıya uğradı. Adan, saldırıların tekrarlanmasından endişe ediyor ve can güvenliğinden endişe duyuyor. Polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

  • Tekirdağ'da Jandarma Ekipleri Şahsın Üzerinde Uyuşturucu Madde Ele Geçirdi
    01:28 Tekirdağ'da Jandarma Ekipleri Şahsın Üzerinde Uyuşturucu Madde Ele Geçirdi

    Tekirdağ'ın Saray ilçesinde devriye görevi yapan Jandarma ekipleri, şüpheli hareketler sergileyen bir şahsın üzerinde yaptıkları aramada 8 gram esrar ve 5 gram metamfetamin isimli sentetik uyuşturucu madde buldu. Gözaltına alınan şüpheli hakkında uyuşturucu madde bulundurma suçundan işlem başlatıldı.

  • İntihar etmek için çıktığı üst geçitten düştü, o onlar kamerada
    01:10 İntihar etmek için çıktığı üst geçitten düştü, o onlar kamerada

    Antalya'nın Alanya ilçesinde intihar teşebbüsü için köprüye çıkan bir kişi, tutunduğu korkuluklarda daha fazla dayanamayıp aşağı düştü. Ağır yaralanan genç, cep telefonları tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay yerine gelen ekipler tarafından hastaneye kaldırılan genç hakkında inceleme başlatıldı.

  • Alanya'da intihar teşebbüsü sırasında genç köprüden düştü
    00:58 Alanya'da intihar teşebbüsü sırasında genç köprüden düştü

    Antalya'nın Alanya ilçesinde intihar teşebbüsü için köprüye çıkan bir kişi, tutunduğu korkuluklarda daha fazla dayanamayarak aşağı düştü. Olay anı cep telefonları tarafından saniye saniye kaydedildi. Ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Edirne'de Şehit aileleri ve Gaziler iftarda bir araya geldi
    00:09 Edirne'de Şehit aileleri ve Gaziler iftarda bir araya geldi

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Şehit aileleri ve Gaziler ile iftarda bir araya geldi. Edirne Valiliği tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve Gazilerin katılımıyla iftar programı düzenlendi. İftar öncesi masaları dolaşan Edirne Valisi Yunus Sezer ve Eşi Canan Sezer, şehit aileleri ve Gazilerin hatırlarını sordu.

  • Manisa'da pala ve satırlı kavga kamerada
    23:56 Manisa'da pala ve satırlı kavga kamerada

    Manisa'da geçtiğimiz günlerde iki grup arasında çıkan pala ve satırlı kavga, güvenlik kamerası görüntüleriyle ortaya çıktı. İki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.


Advertisement