19 yaşındaki genç, arkadaşlarına yardım etmek isterken canından oldu - Son Dakika
3.Sayfa

19 yaşındaki genç, arkadaşlarına yardım etmek isterken canından oldu

İzmir'de otoyolda lastiği patlayan arkadaşlarına yardım etmek isteyen 19 yaşındaki genç, yolun karşısına geçmeye çalışırken karşıdan gelen başka bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

05.09.2020 06:40  Güncelleme: 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Narlıdere ilçesinde otoyolda lastiği patlayan arkadaşlarına yardım etmek isteyen 19 yaşındaki Muhammet Can Yorga (19), yolun karşısına geçmeye çalışırken U.Ö.(21) yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay yerinde hayatını kaybeden talihsiz gencin arkadaşları yasa boğuldu.

Kaza, saat 03.00 sıralarında İzmir- Çeşme Otoyolu Narlıdere Kavşağı yakınında meydana geldi. İddiaya göre, Balçova yönünden Narlıdere istikametine iki araç ile seyir halinde olan arkadaş grubundan arkada bulunan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 35 KE 1913 plakalı otomobilin lastiği patladı.

19 yaşındaki genç arkadaşlarına yardım etmek istersen canından oldu

ARKADAŞINA YARDIM İÇİN DURDU

Bunun fark eden Muhammet Can Yorga'nın içinde bulunduğu 21 AAB 369 plakalı otomobil yardım etmek için durdu. Araçtan inen Yorga, arkadaşlarının lastiği değiştirmesine yardım etti. Bir süre sonra Yorga, henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada yolun karşısına geçmeye çalışan Yorga'ya, U.Ö. yönetimindeki 35 ULG 99 plakalı otomobil çarptı.

19 yaşındaki genç arkadaşlarına yardım etmek isterken canından oldu

ARKADAŞLARI YASA BOĞULDU

Kazayı gören arkadaşları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Yorga'nın olay yerinde öldüğü belirlendi. Yorga'nın öldüğünü öğrenen arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.

U.Ö., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

19 yaşındaki genç arkadaşlarına yardım etmek istersen canından oldu
19 yaşındaki genç, arkadaşlarına yardım etmek isterken canından oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 19 yaşındaki genç, arkadaşlarına yardım etmek isterken canından oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Şeref Han : Allah rahmet eylesin. Çok genç şu trafik terörüne verdiğimiz canlara bak. Dünyanın en tehlikeli terörü trafik terörü. Ha belki burası otoban ama standart hız limitine uyulsa bu kaza olmazdı 0 0 Yanıtla
  • Hasan: 21 yaşındamı. Bence uzun farları bile kapalıdır. 0 0 Yanıtla

Advertisement