Yardıma Muhtaç Aileler İçin 365 Gün Açık Kalacak Giyim Mağazasının Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Yardıma Muhtaç Aileler İçin 365 Gün Açık Kalacak Giyim Mağazasının Müjdesi

Yardıma Muhtaç Aileler İçin 365 Gün Açık Kalacak Giyim Mağazasının Müjdesi

Deniz Feneri Derneği Antalya temsilciliği kimsesiz aileler için bir iftar programı düzenledi.

28.07.2013 00:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Feneri Derneği Antalya temsilciliği kimsesiz aileler için bir iftar programı düzenledi. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı iftar da hayırseverlerle kimsesiz aileler bir araya geldi. İftar yemeği sonrası konuşma yapan Deniz Feneri İletişim Koordinatörü Recep Koçak yardıma muhtaç aileler için 365 gün açık kalacak giyim mağazasının müjdesini verdi. Antalya'da bu yıl 7'ncisi düzenlenen iftar yemeğinde yetim aileler ve hayırseverler bir araya getirildi. İftar programı kapsamında 50 yetim çocuğa bayram harçlığı 200 çocuğa da hediye paketi dağıtıldı.

Yaklaşık 400 kişinin davetli olduğu iftar yemeğinde Deniz Feneri Derneği Antalya Temsilcisi Ahmet Sargın, Deniz Feneri İletişim Koordinatörü Recep Koçak ve dernek gönüllüleri de katıldı. İftar yemeği öncesinde konuşma yapan Deniz Feneri Derneği Antalya Temsilcisi Ahmet Sargın, ramazan ayında birçok projelerinin olduğunu ifade etti. Bağışçılarla yetim aileleri bir araya getirmekten mutlu olduklarını da dile getiren Sargın konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bağışçılarımızda yetim aileleri bir araya getirmeyi hedefledik. Çocuklara bayram harçlığı dağıtacağız. İçerisinde oyuncak, defter, kitap gibi hediyelerin bulunduğu hediye paketi dağıtacağız"

100 BİN AİLEYE GIDA YARDIMI

Deniz Feneri Derneği'nin son yıllarda en çok yardımı 2013 yılı Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Deniz Feneri İletişim Koordinatörü Recep Koçak, yapılan yardımlardan dolayı hayırseverlere teşekkür etti. Bu yıla ilişkin yapacakları yardımlarda hedeflerini anlatan Koçak, " 2013 yılı sonuna kadar 100 bin aileye gıda ulaştırma hedefini koyduk. Bu yaklaşık 500 bin kişi demektir" dedi.

SURİYE'YE 16 MİLYONLUK YARDIM

Sadece Türkiye'deki yardıma muhtaçlar için değil komşu ülkelerde de yardıma muhtaçlara el uzattıklarını söyleyen Koçak, "Deniz Feneri Derneği olarak bu güne kadar 16 buçuk milyon liralık ayni ve nakdi yardımı Suriyeli kardeşlerimize, Suriye içindeki mağdur insanlara ve Türkiye'deki muhacir Suriyelilere ulaştırdık" dedi. Hedeflerinin bu yıl Ramazan ayı içinde 10 bin Suriyeli aileye gıda yardımı ulaştırmayı planladıklarını belirtti.

365 GÜN AÇIK GİYİM MAĞAZASI MÜJDESİ

Deniz Feneri Derneği olarak seyyar giyim mağazaları ile yardıma muhtaç aileleri giyindirdiklerini ama bu yıl itibariyle 365 gün boyunca açık olabilecek giyim mağazasının faaliyete geçireceklerini de anlatan Koçak şöyle söyledi "Gezici giyim mağazaları açarak yardıma muhtaç insanları sevindirirdik. Bu yıl sabit giyim mağazamızı kısa bir süre sonra hizmete koyacağız. Hazırlıkları tamamlandı. 365 gün açık kalacak ve ailelerin randevu usulüyle davet edilerek giydirileceği bir sabit giyim mağazasını Antalya'ya kazandıracağız" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yardıma Muhtaç Aileler İçin 365 Gün Açık Kalacak Giyim Mağazasının Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement