Yardımsever Mesut'tan bir örnek davranış daha! - Son Dakika
Spor

Yardımsever Mesut'tan bir örnek davranış daha!

Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil, Gana'daki futbol okuluna ayakkabı, forma ve okul araç gereçleri yolladı.

12.12.2019 20:13  Güncelleme: 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Mesut Özil, Gana'daki Mesut Özil Futbol Okulu'na ayakkabı, forma ve okul araç gereçleri yolladı. Çocuklar ise teşekkür olarak Özil'e karakalem portre yolladı.

Yardımsever Mesut'tan bir örnek davranış daha!

ANNESİNİN SÖZÜNÜ DUVARINA ASMIŞTI

Mesut Özil, annesi Gülizar Özil'in "Mesut unutma, hayatta hepimiz gibi bu dünyada misafirsiniz. Allah size bir yetenek verdi ama bunu sadece kendinize bakmanız için vermedi. Servetini muhtaç insanlarla paylaşmazsan, benim oğlum değilsin." sözünü duvarına asmıştı.

Yardımsever Mesut'tan bir örnek davranış daha!

16 BİN KİŞİYE YEMEK VERMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda Amine Gülşe ile evlenen Mesut, en mutlu gününde Türk Kızılayı'na bağışta bulunarak Türkiye ve Suriye'deki aşevlerinde 16 bin kişiye yemek vermişti.

Yardımsever Mesut\'tan bir örnek davranış daha!

Son Dakika Spor Yardımsever Mesut'tan bir örnek davranış daha! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • paklavaci: ülken açken karalara yollama 3 32 Yanıtla Dilaziye Dilberiye: Bu ülkede kimse açlıktan ölmedi aslanım korkma.. 22 3 Talo talo : Korkma kimse senin kadar aç değil paklavaci 2 1 umut bey: En azından kimin yediği belli oluyo karalara gidince kardeş sen yorma kafanı 0 0 ZALO: Gözlerin aç karnın değil 0 0
  • Aslan parçası: Ne de olsa Galatasaraylı 5 23 Yanıtla TATANGA54 : Adamın fenerbahçeli olduğu dünya alem biliyor bir tek sen bilmiyorsun mağradamı yaşıyorsun aslanım 15 5
  • Milli takımda oynamadığı için: Adam değil 1 16 Yanıtla
  • Sivaslı Yiğido: Helal olsun o anaya senin gibi bir evlat yetiştirmiş başarılarının devamını dilerim 16 0 Yanıtla
  • Adem: Ne de olsa insan 12 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement