Yarım Asırlık 'Tekirdağ Kiraz Festivali' Coşkuyla Başladı - Son Dakika
Güncel

Yarım Asırlık 'Tekirdağ Kiraz Festivali' Coşkuyla Başladı

Yarım Asırlık \'Tekirdağ Kiraz Festivali\' Coşkuyla Başladı

Tekirdağ'da bu yıl 50'ncisi düzenlenen Kiraz Festivali coşkuyla başladı.

05.06.2014 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da bu yıl 50'ncisi düzenlenen Kiraz Festivali coşkuyla başladı. Yarım asırlık festivalde bu yıl Gripin, Yeşim Salkım, Grup Gündoğarken, Candan Erçetin ve Suzan Kardeş Tekirdağlılar ile buluşacak.

Merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen festival, Naip Mahallesi'nde mehteren takımının konseriyle başladı. Mahalle sakinlerinin ve katılımcıların büyük ilgi gösterdiği açılışta konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 49 yıldır süren bir geleneğin 50'ncisini kutlamanın 2 ay önce kurulan Süleymanpaşa Belediyesi'ne nasip olduğunu ifade ederek, "Bu onur ve gururla sizlerin karşısındayız. Bu süreç umuyorum ki kiraz tarımında ve alternatif tarımda bölgemize hayırlar getirir. Festivalin getireceği canlılık esnafımıza, köylümüze bereket getirir. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi belediyem adına saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Tekrar hepinize hoş geldiniz diyorum" ifadelerini kullandı.

Eşkinat'ın konuşmasının ardından Süleymanpaşa Halk Oyunları ekibi yöresel oyunları sergilerken, açılışta katılımcılara festivalin simgesi kiraz ikram edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yarım Asırlık 'Tekirdağ Kiraz Festivali' Coşkuyla Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement