Yarının Sinemacıları İçin Türsak'tan - Son Dakika
Güncel

Yarının Sinemacıları İçin Türsak'tan

Yarının Sinemacıları İçin Türsak\'tan

Yarışma bu yıldan itibaren, bir tema sınırı içinde yenilikçi ve yaratıcı kurgularla üretilmesi amacıyla her yıl farklı bir tema altında gerçekleştirilecek.

03.05.2016 10:19  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRSAK Vakfı tarafından, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde ve Beyoğlu Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl 13.sü düzenlenen "Geleceğin Sineması" yarışması, devlete bağlı sinema ve iletişim okullarında okuyan öğrencilerin kısa film projelerini bekliyor!

Böylece katılımcıların yaratıcılığını zorlamayı ve daha farklı boyutlara ulaştırmayı hedefleyen yarışmanın ilk teması "Kısa Kısa Beyoğlu" olarak belirlendi.

Her yıl sinema dünyasından senarist, yönetmen, yazar, yapımcı, akademisyen ve oyunculardan oluşan iki jürinin bu yılki ön jürisinde; Muzaffer Hiçdurmaz, İlker Canikligil, Doğa Can Anafarta, Adnan Ekinci, Ali Tanrıverdi ve Alper Çağlayan yer alıyor. 13. Geleceğin Sineması'nın jürisi ise; Burçak Evren, Sevinç Baloğlu, Semir Aslanyürek, Hilmi Etikan, Timur Savcı, Gökhan Mutlay, Selçuk Yavuzkanat, Ahu Türkpençe, Cem Altınsaray ve Hatice Aslan'dan oluşuyor.

Öğrencileri daha iyi projeler hayal edebilmeleri için motive etmeyi ve hem senaryo, hem de film yapım aşamasında desteklemeyi amaçlayan yarışmanın son başvuru tarihi 1 Haziran 2016.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yarının Sinemacıları İçin Türsak'tan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement