Yarının Sınırında' ve 8 Yeni Film Vizyonda - Son Dakika
Kültür Sanat

Yarının Sınırında' ve 8 Yeni Film Vizyonda

Yarının Sınırında\' ve 8 Yeni Film Vizyonda

Sinemalarda bu hafta 9 yeni film vizyonda.

06.06.2014 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YARININ SINIRINDA

Başrollerini Tom Cruise ve Emily Blunt’ın paylaştığı filmde, uzaylıların dünyaya saldırması üzerine dünyadaki ordular birleşir ve uzaylılara karşı savaşmaya başlar. Bill Cage, hiç savaşmamış tecrübesiz bir kumandandır ve kendisine intihar görevi verilir. Daha ilk hamlede öldürülen Cage, dirilip tekrar dünyaya gelir ve kendisini sürekli ölüp dirildiği bir zaman döngüsünün içinde bulur. Bu sayede sürekli aynı gün içerisinde dirilip geri dönerek her seferinde daha güçlü bir şekilde mücadele edecektir.

OZ EFSANESİ: DOROTHY'NİN DÖNÜŞÜ

Dorothy Kansas'a dönmüştür ve büyük bir kasırga sonrası Kansas'ın darmadağın bir halde olduğunu, kasabalıların evlerini terk etmeye başladığını görür. Fakat daha sonra aniden Oz'a geri gönderilir çünkü eski dostlarının ve Oz halkının yardıma ihtiyacı vardır.

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN VAHŞİ BATI

Ürkek bir çiftçi olan Albert, kasabaya yeni taşınan gizemli kadına aşık olunca silahlı çatışmalardaki ürkek ve beceriksiz hali gider, yerine cesur bir adam gelir. Fakat kadının belalı kocası kasabaya doğru yola çıkmıştır ve çiftten intikam almayı planlıyordur.

AŞKTA YANLIŞ YOKTUR

Leo Palamino başarısızlığa uğramış bir yazardır ve hayatını bulaşıkçılık yaparak sürdürmeye çalışırken eski karısı "Why You Suck" (Neden Bu Kadar Berbatsın?) başlıklı bir blog açar ve burada paylaştığı içeriklerle bir anda ünlenip beklemediği bir ilgiye kavuşur. Blog sitesinde Leo ile ilgili yazılar vardır ve bu durum canını bir hayli sıkmaktadır. İşin daha da kötüsü blog kısa sürede kitap haline getirilir ve her yerde satılmaya başlar. İdealist, hayalperest ve inatçı olan genç adam hayattan daha fazlasını beklediği için hep kaybetmiştir ve çevresinin tavsiyelerine kulak asmamaktadır. Leo bir gün 'hayatımın kadını' diyeceği Colette ile, hem de onun düğün gününde tanıştığındaysa işler iyice çığırından çıkar. Artık Leo’nun kendisini Colette’ye ve dünyaya doğru adam olarak ispat etmesi için çok az zamanı vardır.Yönetmenliğini Jeremiah S. Chechik’in üstlendiği filmi Tim Sandlin’in romanından uyarlayan isim Megan Martin. Filmin oyuncu kadrosunda ise Ryan Kwanten, Sara Canning ve Ryan McPartlin gibi isimler yer alıyor.

SUÇ ŞEHRİ

Geçmişte ülkesinde yaşanan kanlı olaylar sırasında büyük acılar yaşamış olan Ali Neuman artık yetişkin bir adam olmuş ve izlerini halen daha taşıyor olsa da o günleri atlatmıştır. Ali, şimdilerde Capetown'daki Güney Afrika polis şebekesinin şefi konumundadır ve birlikte çalıştığı polis memuru Brian Epkeen ile birlikte hayatını, bölgelerindeki suç oranını sıfırlamaya adamıştır. Ancak yakınlarda iki genç kadının ölü bulunmasıyla birlikte buna olan umudu bir hayli sarsılacaktır. Bölgeyi saran bu yeni dehşet, iki polis memurunun hayatlarını değiştirecek, onları kendi şeytanlarıyla yüzleşmek zorunda bırakacaktır.Jérôme Salle'in yönetmenliğini yaptığı ve başrollerinde Orlando Bloom ve Forest Whitaker'ın yer aldığı film 2013 Cannes Film Festivali'nin kapanış filmi.

TAMAYA İFRİT

1200 yıl önce etkisiz hale getirilen iblis Tamaya tılsımlı bir kolyeye hapsedilmiştir. Cinayetler işleyip, şeytana kurban ayinleri düzenleyen bir tarikatın elindeki bu kolye, polis baskını sonrası komiser Buket ve ortağı Aykut’un eline geçer. Fakat Buket kolyenin etkisi altına girerek, onu sahiplenir. Beraber yaşadığı kız kardeşi Demet ise tatile çıkarken kolyeyi takar. Arkadaşlarıyla kamp kurmaya gittiği dağ köyünün yakınlarındaki şato ise yüzlerce yıl önce bu ifritin lanetlenip kolyeye hapsedildiği yerdir! Yeniden dirilen iblis hem gençlere hem de köylülere saldırmaya başlayacaktır. Türk yapımı korku filminin yönetmenliğini, daha önce de benzer türde işlere imza atmış olan Serkant Yaşar Kutlubay üstleniyor.

KARDEŞİM İÇİN

Russell ve kendisinden küçük kardeşi Rodney, uzun zamandır ekonomik sıkıntılarla boğuşmakta olan Rust Belt kasabasında yaşamakta ve her daim kaçıp gitmenin, daha iyi bir hayat kurmanın hayallerini kurmaktadırlar. Fakat bir hata sonucu Russell kendisini hapishanede bulduğunda hem bu hayalleri hem de hayatları altüst olur. Kardeşi ise kuzey bölgesinin en zalim ve acımasız suç ağlarından birine bulaşır ve yaptığı hata canına mal our. Bu nedenle Russell hapishaneden çıktıktan sonra kendi özgürlüğü ile kardeşinin intikamını arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.Yönetmenliğini Scott Cooper'ın üstlendiği filmin senaryosu da yönetmenle birlikte Brad Ingelsby'ye ait. Filmin oyuncu kadrosunda ise Christian Bale, Casey Affleck, Zoe Saldana ve Woody Harrelson gibi yıldızlar var.

PARİS'TE BİR HAFTA SONU

Nick ve Meg, evliliklerinin otuzuncu yılını kutlamak için, daha önce balayı tatilleri için gittikleri Paris'e gitmeye karar verirler. Bu tatilin eski günleri yad edecekleri ve ilişkilerini yeniden canlandıracakları bir süreç olacağını ummaktadırlar. Ancak henüz seyahat sırasında yaşanan problemler dahi aralarındaki soğuk rüzgarların şiddetlenmesine neden olur. Paris'e vardıklarında Nick'in eski bir arkadaşının davetiyle akşam yemeğine giderler ve bu andan itibaren sürpriz dolu olaylar yaşanmaya başlar.Notting Hill'in yönetmeni Roger Michell'ın yönettiği filmin başrollerini Lindsay Duncan, Jim Broadbent ve Jeff Goldblum paylaşmakta.

YÜKSEK RİSK

Şiddet olaylarına karıştığı için çocuk hapishanesine düşen fakat kısa sürede şiddete duyduğu şaşırtıcı eğilim nedeniyle yetişkin bölümüne transfer edilen Oliver'ın öyküsüne odaklanan filmde, Oliver, yerleştirildiği bu yeni bölümde, babasının başına gelenler hakkında bir şeyler bilen bir kişiyle tanışır. Oliver, her adımda babasının başına gelen olayların sır perdesini aralarken, tahmin bile edemeyeceği bir öykünün öznesi haline gelecektir.Hallam Foe ve Young Adam filmlerinin yönetmeni David Mankenzie'nin yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde Jack O'Connell, Rupert Friend ve Ben Mendelsohn yer alıyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Yarının Sınırında' ve 8 Yeni Film Vizyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement