Sebahattin Akbayrak, "Yarış Henüz Bitmedi" - Son Dakika
Güncel

Sebahattin Akbayrak, "Yarış Henüz Bitmedi"

Sebahattin Akbayrak, "Yarış Henüz Bitmedi"

Sebahattin Akbayrak, "İlk yarı mükemmele yakın oynadık. Çok iyi mücadele ettik, çok top kazandık, çok pas yaptık. Ama ikinci yarı aynı oyunu sürdüremedik. Üzgünüz ama yarış henüz bitmedi" dedi

15.02.2018 08:25  Güncelleme: 08:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MAÇA ÇOK İYİ BAŞLADIK

3-1 mağlup oldukları Sarıyer maçının ardından değerlendirmede bulunan Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü Sehabattin Akbayrak, "Maça çok iyi başladık. İlk dakikadan 10 dakikaya kadar 5-0 olabilirdi. İyi başladık ve ilk yarıyı mükemmele yakın oynadık. Ama ilk ataklarında soldan gelen toptan golü buldular. Bırakmadık oyunu yine devam ettik. Yine pozisyonlara girdik. Emrecan ile güzel bir gol attık ve 1-1'i yakaladık.

SAVUNMADA BOŞLUK

İkinci yarıya da aynı şekilde başladık. Ama inanılmaz basit hatalardan gol yedik. Ayağımızdaki topu kaptırdık ve gol yedik. Sonrasında istedik, yüklendik ama 2-1'in avantajıyla rakip daha rahat oynadı. Biz atamadıkça onlar da savunmada verdiğimiz boşluktan yararlandılar.

İLK YARI MÜKEMMEL

Çocuklar ilk 45 dakikayı mükemmel oynadılar. Çok iyi mücadele ettiler, çok top kazandık, çok pas kazandık, çok pozisyona girdik. Ama bu pozisyonları atmak zorundaydık. Atamadık. Skoru da koruyamadık. Üzgünüz. Önümüzdeki maça bakacağız" dedi.

***

HAKEM İYİ MAÇ YÖNETTİ

Maçın hakeminin yönetimini beğendiğini belirten teknik patron Sebahattin Akbayrak, "Hakem maçın sonucunu etkileyecek bir şey yapmadı. İyi yönettiğine inanıyorum. İlk kez bir hakem ortada maç yönetti. Pozisyonlara yakındı. Çocukları azarlamadı, değer verdi. Ezdirmedi. Bir futbolcuya nasıl davranması gerekiyorsa öyle davrandı.

BATUHAN'IN SAKATLIĞI

Bizim de son yarım saatte hakemi zorlayacak pozisyonlarımız olmadı. Sakatımız oldu. İlk yarıda Batuhan'ın sakatlanması bizi ikinci yarıda olumsuz etkiledi. Yerine Tayyip'i koyduk. Onun da maç eksiği olduğu için tempoya uyamadı. Yoksa kötü değildi. Performansı maç eksiğinden dolayı eksik kaldı. Ondan da memnunum, çocukların mücadelesinden de" şeklinde konuştu.

***

KAZANMAYA OYNAYACAĞIZ

Pazar günü İnegölspor ile oynayacakları maç ve takımın 'ligden düştü' söylemlerine de değinen teknik direktör Sebahattin Akbayrak, "Hafta sonu Buca ile deplasmanda oynadık, bugün Sarıyer ile ikinci deplasmanı yaptık. Pazar günü evimizde oynayacağız. Ligin bitmesine daha haftalar var. Her maç bizim için ayrı ayrı önemli. Sonuç ne olursa olsun elimizden gelenin en iyisini yapıp kazanmaya oynayacağız.

YARIŞ HENÜZ BİTMEDİ

Kamuoyunda futbolun içinde olanlar ve yıllardır futbolu takip edenler genç takımların neler yapabileceğini, ne sıkıntılar çekebileceğini biliyorlar. Kendilerince öngörüleri var. Biz bu öngörülere saygı duyuyoruz. Bizim için henüz öyle bir şey yok. Çocuklarımız ilk 45 dakikada bu ligin oyuncusu olduklarını gösterdiler. Sadece bu pozisyonları daha yürekli ve kararlı bir şekilde sonuçlandırmak zorundayız. Bu konuda sıkıntı çekiyoruz. İlk yarıda oynadığımız futbolun karşılığı 3-4 olmalıydı. Ama ikinci yarı yapamadık. Biz bu dik duruşu sergilediğimiz sürece, bu oyunu 90 dakika diğer maçlarda da yapabilirsek; 'Daha yarış bitmedi' diyorum" sözlerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sebahattin Akbayrak, 'Yarış Henüz Bitmedi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sığacık'ta Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına protesto
    11:45 Sığacık'ta Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına protesto

    Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in çağrısıyla Sığacık'ta bulunan Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına karşı protesto düzenlendi. Yetişkin, marina yapımının başında verilen vaatlerin yerine getirilmediğini iddia etti.

  • Bahamalar bayraklı kruvaziyer Bodrum'a geldi
    11:43 Bahamalar bayraklı kruvaziyer Bodrum'a geldi

    Kuşadası Limanı'ndan gelen Bahamalar bayraklı 'Star Legend' isimli kruvaziyer, Muğla'nın Bodrum ilçesine ulaştı. Gemide bulunan 180 yolcu ve 199 personel, pasaport işlemlerinin ardından turistik ilçeyi gezdi. Turistler, Paşatarlası ve Kumbahçe sahilinde alışveriş yaparken bazıları da sahilde güneşlendi. Geminin akşam saatlerinde Rodos Limanı'na hareket edeceği belirtildi.

  • TCMB'nin Nisan Ayı Piyasa Katılımcıları Anketi Sonuçları Açıklandı
    11:43 TCMB'nin Nisan Ayı Piyasa Katılımcıları Anketi Sonuçları Açıklandı

    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) nisan ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarına göre, yıl sonu enflasyon beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 44,19 iken bu anket döneminde yüzde 44,16'ya, dolar/TL beklentisi ise 40,53'den 40,01 TL'ye geriledi. TCMB'nin politika faizine ilişkin cari ay ve 3 ay sonrası için beklenti yüzde 50 oldu.

  • Seferihisar'da Teos Marina'nın Kapasitesinin Artırılmasına Karşı Protesto
    11:43 Seferihisar'da Teos Marina'nın Kapasitesinin Artırılmasına Karşı Protesto

    Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in çağrısıyla Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına karşı düzenlenen eylemde, vatandaşlar marinanın rant uğruna talan edilmesine izin vermeyeceklerini belirtti.

  • Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı
    11:42 Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı

    Kemer'de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı. Kemer Kaymakamlığı'nın destekleriyle Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda 20-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışlara Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan 85 sporcu katılacak.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Yunanistan Başbakanı Çipras ile görüştü
    11:41 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Yunanistan Başbakanı Çipras ile görüştü

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Strazburg'daki temasları sırasında eski Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile görüştü. Çipras, Özel'i Atina'ya davet etti ve Avrupa'da ve Ege'nin iki yakasında ilericilerin, sol değerler için bir arada olması gerektiğini belirtti. Özel ise Türkiye'nin soluyla Yunanistan'ın solunun barışı ve iyi ilişkileri savunması gerektiğini vurguladı. Çipras, Özel'i Atina'ya davet etti ve ilericilerin, sol değerler için bir arada olması gerektiğini ifade etti.


Advertisement