"Yarışa Hazırız" - Son Dakika
Spor

"Yarışa Hazırız"

"Yarışa Hazırız"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Almanya’dan teknik ve sportif olarak hiçbir eksiğimizin bulunmadığını söyledi, ‘Ekonomik olarak aynı seviyedeyiz. Yarışa hazırız” yorumunu yaptı.

27.09.2018 05:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, EURO 2024'ün ev sahibinin belirleneceği toplantı öncesinde inancını dile getirdi.

İsviçre'de basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştiren Demirören, "Bizim Almanya'dan ne teknik ne de sportif olarak hiçbir eksiğimiz yok. Ekonomik olarak da aynı seviyedeyiz. Yarışa hazırız. Adil bir değerlendirme istiyoruz" dedi.

Ali Koç da gidiyor

Türkiye'nin önemli iş adamlarından olan ve Fenerbahçe'nin başkanlığını yapan Ali Koç'un da bugün İsviçre'ye geleceğini söyleyen Demirören, "Ekonomik gücümüzü bir kez daha göstereceğiz. Bunun altını çizeceğiz. Kalbe dokunacağız. Yönetim kurulu üyelerine teknik bir şey anlatmaya gerek yok. Biz hazırız, hiç olmadığı kadar hazırız. Daha önceki şampiyonalarda bir hafta önceden kazanan belli olurdu. Şimdi son ana kadar heyecan devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yıldırım Demirören, 5 kişilik bir heyetle bu toplantıda yer alacak. Demirören'in yanında Nihat Özdemir, Servet Yardımcı, Cengiz Zülfikaroğlu ve Kadir Kardaş bulunacak. TFF Yönetimi'nde yer alan Ali Dürüst, Hüsnü Güreli, Alaattin Aykaç, Mustafa Çağlar ve Erhan Kamışlı da bu kritik oylamada arkadaşlarını yalnız bırakmayacak.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Yarışa Hazırız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement