Yarışmacı Çift, Kameralar Önünde Cinsel İlişkiye Girdi - Son Dakika
Magazin

Yarışmacı Çift, Kameralar Önünde Cinsel İlişkiye Girdi

Sırbistan'da yayınlanan 'Biri Bizi Gözetliyor' yarışmasının son yayınlanan bölümünde iki yarışmacı kameralar kayıttayken cinsel ilişkiye girdi.

27.05.2016 04:32  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tartışmalı şov programı 'Biri Bizi Gözetliyor' yarışmasının Sırbistan versiyonunda iki yarışmacı kameralar önünde cinsel ilişkiye girdi. Sırp pop şarkıcısı ve model 24 yaşındaki Maca Diskrecija ile erkek arkadaşı 47 yaşındaki Ante Gotovac kameralar önünde yaşanan skandalın kahramanı oldular.

KAMERALAR HER ŞEYİ KAYDETTİ

Tartışma yaratan videoda Sırp yarışma programı 'Parovi' yarışmacılarından Maca, altına iç çamaşırı giymediği bir gecelikle erkek arkadaşı Ante'nin üzerine oturdu. Şehvetli çift, kendilerinin her hareketini kayda alan kameralara aldırmadan cinsel ilişkiye girdi. Çiftin skandal anların öncesinde evin başka bir yerinde cilveleştikleri, aralarındaki hararet artınca diğer yarışmacılardan uzaklaşarak aşk oyununa yatakta devam ettikleri bildirildi.


HER BÖLÜMDE AYRI SKANDAL

Bosna'nın Tuzla şehrinde doğan ve gerçek adı Senada Nurkic olan model, Maca Diskrejica sahne adını kullanıyor. Kendi parasıyla finanse ettiği bir single çıkaran Maca, 'Discrete' adlı parçasına çektiği kliple de adından söz ettirdi. Parovi adlı televizyon programı ilk kez skandalla gündeme gelmiyor. Geçen hafta programda herkesin toplandığı bir masanın etrafında Maca üstünü sıyırmış, programın yarışmacılarından Nikola Puanovic'e göğüsleri ile oynaması için izin vermişti.


ÜLKEDE BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Reality şovlar, Sırbistan'da her geçen gün daha fazla tartışmaların yaşanmasına sebep oluyor. Biri Bizi Gözetliyor tarzındaki bu yarışma programları, daha fazla reyting çekmek için yarışmacıları kışkırtıcı davranmaya teşvik etmekle suçlanıyor.

İkilinin fotoğrafları;

Yarışmacı Çift, Kameralar Önünde Cinsel İlişkiye Girdi

Son Dakika Magazin Yarışmacı Çift, Kameralar Önünde Cinsel İlişkiye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Rizeli: Bişey olmaz laikiz özgürüz 12 20 Yanıtla
  • Yerdut: Kiyametin en buyuk alametlerinden Fasla soze gerek yok İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.. 22 7 Yanıtla
  • mustafa: Ey kadin örgutleri feministler kadin hakki savunuculari. Kizin yüzüne boşalan muavine verdiğiniz tepkiler neden burda yok. Bu normalmi geldi size. Eminim Türkiyede de olsun isteyen kadinlar var. Ama ayni tiplet biri taciz edince de dünyayi ayağa kaldiriyorlar. 19 5 Yanıtla
  • aslan yürek: capulcuları naltoplar yakışanbaşkanolur akp kimsebileyinibükemez tayip başkan 13 7 Yanıtla
  • ozgurr*: midem bulandi berbat kadin 13 3 Yanıtla
  • leylimley: En alakasız haberlere,yurt dışında olan bir olaya bile akpli yorum yapanlar var.bu tayyip size nasıl koyydu da acısını unutamayip her yerde akp ve tayyip den bahsediyorsunuz 13 3 Yanıtla
  • He yav he: Sanki bizim programlar bundan kalır.bizim programlarda da dizilerde kimin eli kimin cebinde 14 1 Yanıtla AYD: Aynen kardeş evlilik programlarında beraber olmuş yok hamile kalmış diziletde neler neler Allah islah etsin cümlemize amin 4 0
  • aa: ne yapsak sırbıstana mı gitsek acaba 4 3 Yanıtla
  • heytt bee: Ne olmus bizimde yattaramiz var:)) 1 1 Yanıtla

Advertisement