Yaş Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Delibaş Güven Tazeledi - Son Dakika
Güncel

Yaş Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Delibaş Güven Tazeledi

Yaş Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Delibaş Güven Tazeledi

Adana’nın Kozan ilçesinde, Yaş Sebze ve Meyveciler Odası Başkanlığına Süleyman Delibaş yeniden seçildi.

02.01.2018 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Kozan ilçesinde, Yaş Sebze ve Meyveciler Odası Başkanlığına Süleyman Delibaş yeniden seçildi.

Kozan Yaş Sebze ve Meyveciler Odası Başkanlığı olağan kongresi sebze hali içerisindeki oda başkanlığı önünde gerçekleşti. Seçime tek aday olarak giren Süleyman Delibaş yeniden Kozan Yaş Sebze ve Meyveciler Odası Başkanlığına seçildi.

Başkan Delibaş, yaptığı konuşlara, görevlerini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi. Delibaş her daim sebzeci esnafının yanında olduğunu, kendisine bir telefon kadar tüm esnaf üyelerine yakın olduğunu ve oda kapısının tüm esnaflara ve misafirlere açık olduğunu kaydetti.

Yapılan konuşmalar, divan üyelerinin seçilmesi, gelir gider rapor ve oda faaliyetlerinin okunmasına müteakip tek liste üzerinden gidilen seçim sonrası Başkan Süleyman Delibaş yeniden Kozan Yaş Sebze ve Meyveciler Odası Başkanlığı görevine seçildi.

Kongreye, AK Parti Adana Milletvekili ve MKYK Üyesi Tamer Dağlı, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, AK Parti İlçe Başkanı Veli Gelebek, CHP İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu, MHP İlçe Başkanı Nihat Atlı, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Atlı, Elektrikçiler Odası Başkanı Hakan Sağmen, Terziler Odası Başkanı Rıfat Özcanlı, Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Şahbazoğlu, Sancaklı Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Yahya Ocak da katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaş Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Delibaş Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement